HOAS Klaneettitie 1-3 perusparannus

HOAS Klaneettitie 1-3 kerrostaloihin tehtiin perusteellinen peruskorjaus vuosien 2014-2015 aikana. Peruskorjauksessa on mm. maalattu seinät ja katot, asennettu laminaattilattiat, remontoitu kylpyhuoneeet ja lisäksi kettiön kaapistot sekä kodinkoneet uusittiin. Ikkunat, ovet, talotekniikka, lukitusjärjestelmä sekä palovaroitinjärjestelmä modernisoitiin. Sähköasennusjärjestelmien uusimisesta vastasi kummassakin kerrostalossa Kb Jonel Ky Sipoosta. 10/2014 valmistunut kerrostalohanke kattoi 58 asuntoa ja 10/2015 valmistunut 68 asuntoa.

Teksti: Rehau Oy

RPT SMART tehostaa ja nopeuttaa jokapäiväistä työntekoasi. RPT SMARTin kautta saat tiedon kaikista Suomen rakennushankkeista ja työmaista.
RPT SMART

Mukana olleet yritykset

Rehau

"SL-L toimitukset sujuivat aikataulussa"

Kb Jonel Ky:n asentaja Bo-Henrik Sundbergin oli helppo hymyillä, kun hän esitteli tuoreeltaan peruskorjauksesta valmistuneita asuntoja - ja millä sijainnilla. Ikkunoista ja parvekkeilta näkee kauas vehreään metsämaisemaan. Bo-Henrik totesi asennuslistan olevan "ihan hyvä lista asentaa" ja kiitteli asennuksen helppoutta. Toimitukset olivat sujuneet aikataulussa, ja ulkoasultaan asennuslista on "yksinkertainen ja hyvä".

Kb Jonel Ky:n toimitusjohtaja Göran Jonsson puolestaan kertoi heidän käyttäneen ensimmäistä kertaa REHAUn tuotteita asennustöissään. REHAUlta kohteeseen käytettiin SL-L jalkalistaa ja muoto-osista ulkokulmia sekä sisäkulmia.

“SL-L huulellisen jalkalistakanavan hyvä puoli on, ettei listaan jää heti sormenjälkiä. Siten lista pysyy siistinä useammankin vuoden päästä, arvioi Kb Jonel Ky:n toimitusjohtaja Göran Jonsson.

SL-L jalkalistakanavan tiivistehuuli takaa ihanteellisen seinäliitännän, sillä se asettuu tarkasti epätasaista seinäpintaa vasten ja suojaa näin johdotuksia sekä kosteudelta että pölyltä. Tuote soveltuu käytettäväksi niin uudisrakennuksiin kuin saneerauksiin.


Samankaltaiset referenssihankkeet

Aitiopaikka

Aitiopaikka

Uudisrakennus | Turku | 26,00 milj €

Hohtavan valkoinen julkisivu lasitettuine parvekkeineen tekee vaikutuksen Tur...


Apila-asunnot

Apila-asunnot

Lahti

Apila-asuntojen kohteessa Ahtialan kaupunginosassa on yhteensä kolme hirsirak...


Arabiankatu 8 AsOy

Arabiankatu 8 AsOy

Uudisrakennus | Helsinki | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa kerrostalot, joka koostuu rakennuks...

As Oy Akaan Kinon Asema

As Oy Akaan Kinon Asema

Uudisrakennus | Toijala, Akaa | Ei tiedossa

Yhdeksänkerroksinen As Oy Akaan Kinon Asema on ykköskohde ominaisuuksiltaan...