RAKENNUSFAKTA.FI ALOITTAA YHTEISTYÖN PRODLIBIN KANSSA

Päivämäärä: 16.9.2019

RAKENNUSFAKTA.fi ALOITTAA YHTEISTYÖN PRODLIBIN KANSSA 

Yhteistyö tarkoittaa, että löydät helposti RakennusFakta.fi:stä ne tuotteet ja yritykset, joilla on tuotteistaan ProdLib CAD- & BIM-kirjasto. Lisäämme linkkejä kirjastoihin sitä mukaa kun niitä julkaistaan.

PRODLIB – TUOTEKIRJASTO

ProdLib tuo alan johtavien valmistajien ajan tasalla olevan tuotevalikoiman suoraan suunnittelutyökaluusi. 

ProdLibin kirjasto sisältää tuhansia BIM- ja CAD-malleja käytetyimmille suunnitteluohjelmille kuten Revit, ArchiCAD ja AutoCAD. Tuotekirjasto sisältää myös muita suunnittelua tukevia tietoja. 

Selaa kirjastoa, lue tuotetietoja, muokkaa tuotteen mittoja ja lisää tuote suoraan suunnitelmaan esimerkiksi AutoCAD-, Revit-, ArchiCAD- ja AutoCAD LT-ohjelmassa. Tuotteen lisäys käy yksinkertaisesti vetämällä (drag and drop) tuote suunnitelmaan haluttuun kohtaan. 

Tiedostot ovat luotettavia ja korkealaatuisia. Mallit on saatavilla eri tiedostomuodoissa.

PRODLIBIN TUOTEKIRJASTO SISÄLTÄÄ

BIM- ja CAD-malleja
DXF-, DWG-, RFA-, GDL-, LCF-, SKP- ja PDF-tiedostoja
Muita suunnittelua tukevia materiaaleja.

HELPPO KÄYTTÄÄ

Voit käyttää ProdLibin tuotekirjastoa integroituna suunnitteluohjelmaan tai itsenäisenä työpöytäversiona. Lataa yksi tai useampi tuotekirjasto ja tutustu valmistajien tarjoamiin tuotteisiin.

PRODLIBIN TUOTEKIRJASTOSTA LÖYTYY MUUN MUASSA


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän