Haluatko tuotteesi suunnittelijan työpöydälle?

Päivämäärä: 31.5.2022

RakennusFakta.fi on työkalu hankkijoille ja suunnittelijoille. Palvelusta vinkataan kaikille RPT Byggfaktan rakennustutkimuksemme hankkeisiin liittämille päättäjille, jolloin he saavat tiedon juuri silloin kun he ovat tekemässä päätöksiä. RakennusFakta.fi on heidän käytettävissään ilmaiseksi, ilman kirjautumista.

RakennusFakta.fi pitää käyttäjänsä ajantasalla ammattirakentamiseen tarkoitetuista uusimmista tuotteista ja materiaaleista. Tuotteitden yhteydestä löytyvät myös siihen liittyvät tuoteesitteet, tekniset tiedot, CAD kuvat sekä BIMobjektit, ohjevideot ym.

RakennusFakta.fi - tehokas tapa tavoittaa ammattirakentamisen päättäjät

Kun RakennusFakta.fi:n asiakkaat saavat tuotteensa näkyville palveluun ja pääsevät he osallistumaan uutiskirjeeseemme, joka lähetetään rakennusalan päättäjille ja toimijoille.

Tuotetiedot voidaan myös liittää referenssihankkeisiin, jolloin suunnittelijat ja päättäjät voivat hakea inspiraatiota omiin hankkeisiinsa katsomalla mitä ratkaisuja ja tuotteita eri kohteissa on käytetty.

Profiili toimitetaan 'Avaimet käteen'-palveluna. Kuulostaa aika hyvältä, eikö?

Haluatko tuotteesi mukaan palveluun? Jätä yhteydenottopyyntö niin palaamme pikimmiten asiaan!

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän