Markkina-analyysi – enemmän tapaamisia, enemmän myyntiä

Päivämäärä: 25.5.2021

Tieto on täysin ratkaisevaa, kun haluaa tehdä oikeita päätöksiä ja priorisoida resurssit oikein. Siksi voi olla tarpeellista täydentää olemassa olevaa tietämystä kohdennetun markkina-analyysin avulla.

Markkina-analyysi ja tapaamisten sopiminen

Me RPT:llä tunnemme rakennusalan paremmin kuin useimmat muut. Me tiedämme kuka rakentaa, missä rakennetaan ja mitä rakennetaan, ja me tunnemme jo ennestään kaikki yhteyshenkilöt.

Meillä on yli 40 vuoden kokemus tiedonkeruusta rakennusalan eri toimijoilta. Me seuraamme kaikkia rakennusprojekteja tiiviisti kaikkien rakennusvaiheiden aikana, alkaen aikaisista suunnitelmista jo ennen projektin aloittamista. Asiantunteva tutkimusosastomme haastattelee puhelimitse joka viikko vuoden ympäri yli 1000 rakennusalan toimijaa ja päivittää projektitietokannassamme olevia yli 15 000 aktiivista rakennusprojektia. Lyhyesti sanottuna, me tunnemme alan ja kaikki yhteyshenkilöt paremmin kuin kukaan muu. Olemme myös tiedonkeruun ammattilaisia ja voimme tavoittaa juuri teidän kohderyhmänne ja juuri oikeat yhteyshenkilöt toimeksiantonne suorittamiseksi.

Tiedosta markkinoidesi kehityspotentiaali

Tieto on täysin ratkaisevaa, kun haluaa tehdä oikeita päätöksiä ja priorisoida resurssit oikein. Siksi voi olla tarpeellista täydentää olemassa olevaa tietämystä kohdennetun markkina-analyysin avulla. Markkina-analyysi voidaan toteuttaa monella tapaa, riippuen siitä mitä halutaan tietää. 

Lue lisää tarjoamastamme palvelusta!

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän