Case Mastervent

Päivämäärä: 5.12.2023

Rakennusala on jatkuvasti muuttuva ja innovatiivinen toimiala, joka vaatii ammattilaisilta kykyä pysyä ajan tasalla. Rakennusfakta on vuosien varrella muodostunut keskeiseksi kanavaksi rakennusalan tuote- ja materiaalitiedolle. Palvelumme ei ainoastaan esittele uusimpia tuotteita ja materiaaleja, vaan luo yhteyksiä tuotteiden valmistajien, tavarantoimittajien ja rakennusalan päättäjien välille.

Tutustu asiakastarinaan: Case Mastervent

Mastervent on ilmanvaihtokoneita valmistava yritys, joka on hyötynyt merkittävästi yhteistyöstämme.

“Rakennusfakta tavoittaa yrityksemme kannalta juuri oikean kohderyhmän: rakennuttajat, suunnittelijat ja urakoitsijat. Yhteistyömme Rakennusfaktan kanssa on jatkunut runsaat kaksi vuotta ja se on osoittanut toimivuutensa. Olen palveluun hyvin tyytyväinen”, kertoo Masterventin Jari Lähde.

Mastervent on hyödyntänyt Rakennusfaktaa näkyvyytensä kasvattamiseen ja uusien asiakassuhteiden luomiseen. Rakennusfaktan sivustolla Mastervent esittelee monipuolista tarjontaansa, joka tarjoaa ratkaisuja vaativiinkin olosuhteisiin vakiokoneita unohtamatta.

Tutustu Masterventin menestystarinaan tarkemmin lataamalla referenssiesittelymme täältä.

Liity sinäkin tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon ja ota selvää, kuinka Rakennusfakta voi auttaa yritystäsi kasvamaan ja menestymään rakennusalalla.

Ystävällisin terveisin,
Rakennusfaktan tiimi

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi