RakennusFakta.fi:n kävijämäärä ennätykseen

Päivämäärä: 4.1.2021

RakennusFakta.fi-sivuston suosio on kasvanut huimasti. Kävijöiden määrä nousi yli 70 prosenttia syys-, loka- ja marraskuussa 2020 edeltävän vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna. Sivuille tehtiin kolmen kuukauden aikana yhteensä lähes 218 000 vierailua.

RakennusFakta.fi:n sivuilla saavutettiin viime vuonna lähes 700 000 vierailun rajapyykki, joka on kaikkien aikojen ennätys. Merkille pantavaa on, että etenkin uniikkien kävijöiden määrä on noussut vuoden 2020 aikana voimakkaasti.

RakennusFakta.fi:ssä iloitaan kasvusta, joka on pitkäjänteisen työn tulos. RakennusFakta.fi:ssä tuotteitaan ja palvelujaan markkinoivat yritykset hyötyvät sivuston suosiosta entistä parempana ja laajempana näkyvyytenä.

Laadukas sisältö on ensiarvoisen tärkeää, kun sivuille halutaan kävijöitä. Kun sisältö palvelee lukijaa, palaa hän sivuille toistekin.

Myyntiryhmäpäällikkö Sirpa Rönnqvist toteaa, että satsaukset RakennusFakta.fi:n laadukkaaseen sisältöön ja käytettävyyteen tuottavat tulosta ja näkyvät kävijätilastoissa. Toimiva ja selkeä ulkoasu ovat osa tätä pakettia.

– RakennusFakta.fi:n kehitystyössä on kiinnitetty erityistä huomiota tuotteitaan markkinoivien asiakkaiden profiilien sisältöön. Sivuilta löytyvät ajantasaiset tiedot yrityksistä. Lisäksi tuotetiedot, CAD-kuvat ja BIMobjektit ovat entistä kattavammin esillä.

RakennusFakta.fi: sisältö on suunnattu ammattirakentamisen päättäjille. Kävijöiden kolme kärkiryhmää ovat urakoitsijat, arkkitehdit ja suunnittelijat sekä rakennuttajat.

– Tuotteita ja materiaaleja käydään vertailemassa RakennusFakta.fi:ssä hyvin varhaisessa vaiheessa, kun rakennusprojektia aletaan suunnitella. Se on siten tehokas markkinointikanava yrityksille, jotka haluavat olla mukana hankkeessa sen ensimetreiltä lähtien.

RakennusFakta.fi-sivuston katsotuimpia kohteita yritystietojen lisäksi ovat referenssihankkeet. Ne ovat keränneet noin 65 prosenttia enemmän kävijöitä kuin vuosi sitten.

Uutiskirjeet ovat tärkeä osa RakennusFakta.fi:n palveluja. Ne ovat yrityksille tehokas tapa ohjata kävijöitä omille sivustoilleen ja saada siten korkealuokkaisia liidejä. Uutiskirje lähtee noin 50 000 tilaajalle.

Lisäksi RakennusFakta.fi:n näkyvyyttä hakukoneissa on tehostettu. RakennusFakta.fi näkyy aktiivisesti myös sosiaalisen median kanavissa, joissa sen sisältöä jaetaan ahkerasti.

Teksti: Irene Murtomäki, RPT Byggfakta Oy

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi