ByggSMART-verkkomessujen syksyn livepäivien ohjelma julkaistu

Päivämäärä: 18.6.2021

Kesällä on aikaa käydä katsomassa tai kuuntelemassa edellisten ByggSMART-verkkomessujen livepäivien puheenvuorot. Samalla kannattaa tutustua myös syksyn livepäivien puheenvuoroihin ja näytteilleasettajien uutisiin sekä tuotteisiin.

RPT Byggfakta Oy:n järjestämät kiinteistö- ja rakennusalan ByggSMART-verkkomessut ovat saaneet suuren suosion. Tänä vuonna järjestetään kahdet kahden päivän livestream tapahtumat, edelliset olivat huhtikuussa ja seuraavat ovat 7.–8. lokakuuta. Messuilla ensimmäinen päivä on taloyhtiömaailmaan liittyvä, toinen päivä on varattu ammattirakentamiselle. Ammattirakentamisen päivänä on asiaa arkkitehtuurista, suunnittelusta sekä ratkaisuista eri rakennushankkeisiin. ByggSMART-messusivusto on auki vuoden ympäri ja sieltä löytää monta mielenkiintoista puheenvuoroa katsottavaksi ja uutista luettavaksi.

Messuohjelmassa on syksyn livepäivissä taas monta päivittäistä paneelikeskustelua alan ajankohtaisten teemojen äärellä. 

Tutustu verkkomessujen puhujiin ja ohjelmaan tästä!

Verkkomessuille osallistuminen on messuvieraille maksutonta. Live-lähetysten aikana voi esittää puhujille kysymyksiä. Puheenvuorojen tallenteet ovat vapaasti katsottavissa messusivustolla myös messujen jälkeen. 

Ilmoittautuminen ByggSMART-verkkomessujen messuvieraaksi, näytteilleasettajaksi tai mainostajaksi on käynnissä osoitteessa https://byggsmart.rpt.fi/

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän