Faktanet Live - rakentamisen myyntiliidit!

Päivämäärä: 12.5.2020

FaktaNet Livestä saat rakennusprojektien ja rakennusalan yritysten tiedot monipuolisesti ja keskitetysti. Palvelu tehostaa rakennusalan myyntiä, asiakas­hankintaa, markkinointia ja myynnin johtamista – sen avulla ajoitat myyntityösi täsmällisesti ja kohdistat sen oikeille henkilöille. Kun käytät palvelua, tiedät aina kuka rakennuttaa, suunnittelee ja urakoi, mitä projekteja ja milloin.

Kaikki rakennusprojektit yhdestä osoitteesta

FaktaNet Livessä näet valtaosan Suomen rakennus­hankkeista ja työmaista valta­kunnallisesti. Olemme ainut palvelu Suomessa, josta saat seurantaan myös Ruotsin, Norjan ja Tanskan rakennus­hankkeet.

Saat tiedon käynnissä olevista, menneistä ja tulevista rakennus­projekteista sekä rakennus­projektien aikataulu- ja tarjous­laskentatiedot. Lisäksi saat halutessasi kaikki päivittyvät rakennus­hanketiedot ja tarjous­pyynnöt suoraan sähköpostiisi.

Palvelun tiedot on koostettu pitkäjänteisen tutkimustyön tuloksena

Seuraamme aktiivisesti rakentamista Suomessa. Soitamme ammatti­rakentajista koostuvalle ­kumppani­verkostollemme vuodessa noin 50 000 puhelin­haastattelua, joista saamme suuren osan palvelun tiedoista. Seuraamme tiiviisti myös medioita,  yritysten tontti- ja kiinteistökauppoja, Hilmaa, julkisen sektorin rakennus­ohjelmia sekä erilaisia investointi­avustuksia ja  julkisia hankintoja.

Pyydä demotunnukset osoitteesta www.faktanetlive.fi!

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje