ByggSMART 2023 on ensi viikolla

Päivämäärä: 27.9.2023

4.10.2023 järjestettävän virtuaalitapahtuman ohjelma on julkaistu. Tule mukaan verkostoitumaan. Tapahtumaan osallistuminen on maksutonta mutta vaatii rekisteröitymisen!

Tapahtumassa kuulet muun muassa Lahden toimitilajohtajan Jouni Arolan ja Kuntaliiton kaupunkikehityspäällikön Henrik Lönnqvistin keskustelun aiheesta "Kiinteistöt & rakentaminen kaupunkikehityksen kontekstissa" sekä pääset tutustumaan kestävän kasvun ohjelman tuloksiin Business Finlandin Virpi Mikkosen esittelemänä.

Lisäksi pääset perehtymään rakentamisen kiertotalouteen ja vihreään rakentamiseen sekä siihen, miten kierrätysalumiinia käytetään julkisivurakentamisessa, siirtokelpoisten puukoulujen hankintaan, Rockcycle-kierrätysjärjestelmään ja Wattisen älylämmitysjärjestelmään.

Ohjelmassa mukana: LUT-yliopisto, Peikko Group, Kuntaliitto, Purso Oy, ROCKWOOL Finland Oy, Teijo-Talot Oy, Wattinen / DNA Oyj, Lahti toimitilat, Green Building Council.

ByggSMART 2023 kokoaa virtuaalisesti yhteen päättäjät kuulemaan kiinteistö- ja rakennusalan kuumimmat trendit ja uutuudet. Tarjolla tuoreimmat analyysit, katsaukset ja tilastot, mutta yhtä lailla mielenkiintoisimmat käytännön opit, demot ja case-esimerkit hyödynnettäväksi heti omaan liiketoimintaasi.

Tutustu ohjelmaan ja puhujiin osoitteessa byggsmart.rpt.fiTapahtuma toteutetaan uniikkina TV:n ja tapahtuman hybridinä, joka takaa sinulle ensiluokkaisen digitaalisen kokemuksen, loistavat verkostoitumismahdollisuudet ja sparrailun muiden ammattilaisten kanssa kanssa. 

Rekisteröidy maksuttomaan tapahtumaan ja näe viimeisimmät tiedot mukana olevista asiantuntijoista ja yrityksistä.

Verkkomessujen järjestäjä on RPT Byggfakta Oy, joka on jo vuosikymmenien ajan vastannut Suomen tärkeimmistä rakennus- ja kiinteistöalan tietokannoista. Tapahtumatuotannosta vastaa Business Insight Group.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän