Projektiuutiset 2/2020 on julkaistu

Päivämäärä: 15.5.2020

Erinomainen suoritus: sitä tämä Projektiuutisten numero on kaikilta.

Rakennuttajille ja projektipäälliköille suuri kiitos, että kuvaajamme ovat päässeet näinä erityisinä aikoina kahdeksaan tässä numerossa esiteltävään kohteeseen tekemään työtään ja näyttämään kuvina, kuinka rakentaminen jatkuu ja kuinka hienoja, terveellisiä, turvallisia ja tarpeenmukaisia tiloja Suomeen on taas luotu.

Kiitos kaikille kohteiden suunnitteluun ja toteutukseen osallistuneille asiantuntijoille, joilta on löytynyt aikaa ja jaksamista vastata toimittajiemme tekemiin kysymyksiin. Kiitos toimittajillemme, jotka ovat tehneet vaativaa työtään laadusta tinkimättä, vaikka työkalut ja -tavat ovat muuttuneet lennossa.

Projektiuutisten oma sisällöntuotannon ja myynnin tiimi lähti tekemään parhaansa ja katsomaan, mihin se tässä poikkeuksellisessa toimintaympäristössä riittää. Pitkälle, erittäin pitkälle. Kun pääsette syventymään tähän numeroon, huomaatte, että lehti on taas lupauksensa mukaan näyttävä ja asiasisällöltään runsas.

Ennallaan on myös ilmoitusten määrä. Kiitos kaikille ilmoitustilaa ostaneille suurille ja pienille yrityksille, joilla on Projektiuutisten lailla vahva usko rakentamisen hyvään huomiseen. Ilman ilmoittajia tämä lehti ei synny eikä liiku saajilleen.

Projektiuutisten toimituksessa käynnistyy nyt seuraavan numeron tekeminen. Sen teemana on puurakentaminen. Valitsemme esiteltävät kohteet, sovimme haastattelut ja kuvaukset. Ilmoitusmyynti on jo alkanut. Projektiuutiset ja koko RPT Docu Oy on päivittäin tiiviissä yhteydessä suomalaisten kiinteistö- ja rakennusalan toimijoiden kanssa. Tunnistamme yritysten hankalan tilanteen ja siksi olemme päättäneet, että Projektiuutisten seuraava numero julkaistaan vasta kesän jälkeen.

Tämä kevät siirsi digitaalisuuden yhdellä humahduksella mahdollisuudesta käytännöksi. Moni on ihastellut eteläeurooppalaisten parvekelauluja ja skoolauksia naapureiden kanssa ongenvapojen avulla. Meillä Suomessa yhteiskunta on ollut valmiimpi ottamaan käyttöön työkalut, joilla työt, tapaamiset ja juhliminenkin sujuu verkossa. Muutos on ollut nopea ja niin suuri, ettei siitä ole paluuta. Se koskee myös rakentamista. Kaikki, mikä on digitalisoitavissa, digitalisoidaan, eikä kukaan enää ihmettele miksi.

Voimaannuttavaa kevättä ja kesää kaikille!

Lue Projektiuutiset 2/2020 -näköislehti tästä.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi