Tutustu ByggSMART-verkkomessujen ohjelmaan

Päivämäärä: 16.3.2021

RPT Byggfakta Oy:n syksyllä 2020 järjestämät kiinteistö- ja rakennusalan ensimmäiset ByggSMART-verkkomessut saivat suuren suosion. Tänä vuonna messut järjestetään kahdesti kahden päivän tapahtumana 8.–9. huhtikuuta ja 7.–8. lokakuuta.

Huhtikuun messuilla ensimmäinen päivä on taloyhtiömaailmaan liittyvä, toinen päivä on varattu ammattirakentamiselle. 

– RPT Byggfakta on toiminut jo yli 45 vuotta rakennusalan myynnin tukena. RPT:n pitkä historia rakennusalan tietokantojen parissa antaa meille hyvän lähtökohdan tämän virtuaalitapahtuman järjestämiseen, RPT:n markkinointipäällikkö Henrika Forss sanoo.

– ByggSMART-verkkomessuilla on puheenvuoroja suoratoistona sekä videoina, ja koska kyseessä on kaupallinen messutapahtuma, mainoksillekin on paikkansa, RPT Byggfakta Oy:n toimitusjohtaja Sampsa Seppälä kertoo. 

Messuohjelman uutuus on neljä päivittäistä paneelikeskustelua alan ajankohtaisten teemojen äärellä. 

Tutustu verkkomessujen puhujiin ja ohjelmaan tästä!

Messuilla mukana: 

 

Verkkomessuille osallistuminen on messuvieraille maksutonta. Live-lähetysten aikana voi esittää puhujille kysymyksiä. Puheenvuorojen tallenteet ovat vapaasti katsottavissa messusivustolla myös messujen jälkeen. 

Ilmoittautuminen ByggSMART-verkkomessujen messuvieraaksi, näytteilleasettajaksi tai mainostajaksi on käynnissä osoitteessa https://byggsmart.rpt.fi/

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän