Tutustu ByggSMART-verkkomessujen ohjelmaan

Päivämäärä: 16.3.2021

RPT Byggfakta Oy:n syksyllä 2020 järjestämät kiinteistö- ja rakennusalan ensimmäiset ByggSMART-verkkomessut saivat suuren suosion. Tänä vuonna messut järjestetään kahdesti kahden päivän tapahtumana 8.–9. huhtikuuta ja 7.–8. lokakuuta.

Huhtikuun messuilla ensimmäinen päivä on taloyhtiömaailmaan liittyvä, toinen päivä on varattu ammattirakentamiselle. 

– RPT Byggfakta on toiminut jo yli 45 vuotta rakennusalan myynnin tukena. RPT:n pitkä historia rakennusalan tietokantojen parissa antaa meille hyvän lähtökohdan tämän virtuaalitapahtuman järjestämiseen, RPT:n markkinointipäällikkö Henrika Forss sanoo.

– ByggSMART-verkkomessuilla on puheenvuoroja suoratoistona sekä videoina, ja koska kyseessä on kaupallinen messutapahtuma, mainoksillekin on paikkansa, RPT Byggfakta Oy:n toimitusjohtaja Sampsa Seppälä kertoo. 

Messuohjelman uutuus on neljä päivittäistä paneelikeskustelua alan ajankohtaisten teemojen äärellä. 

Tutustu verkkomessujen puhujiin ja ohjelmaan tästä!

Messuilla mukana: 

 

Verkkomessuille osallistuminen on messuvieraille maksutonta. Live-lähetysten aikana voi esittää puhujille kysymyksiä. Puheenvuorojen tallenteet ovat vapaasti katsottavissa messusivustolla myös messujen jälkeen. 

Ilmoittautuminen ByggSMART-verkkomessujen messuvieraaksi, näytteilleasettajaksi tai mainostajaksi on käynnissä osoitteessa https://byggsmart.rpt.fi/

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi