Rakennusalan trendit Q1/2022

Päivämäärä: 1.2.2022

Lataa raportti maksutta!


Rakennusalan trendit on arvokas tietopaketti rakennusalan yrittäjille ja myyjille. Raportoimme rakentamisen nykytilanteen ja luomme ennusteen tulevasta kehityksestä. Voit seurata joko oman maakuntasi rakennusprojekteja tai valtakunnallista tilannetta. Listaamme suurimmat alkamassa olevat yksittäiset hankkeet alueittain. Tähän vuoden ensimmäiseen raporttiin olemme lisänneet uudet mielenkiintoiset graafit vuosien 2020–2021 rakentamisen aloituksista.

Raporttimme sisältää tiedot myös suurimmista rakennuttajista ja vuoden 2022 keskeisistä toimijoista. Voit tutustua tekijöihin ja löytää uusia asiakkaita joko omalta paikkakunnaltasi tai valtakunnallisesti.

Raporttimme on sinulle helppo tapa seurata alkavien hankkeiden volyymiä omalla lähialueellasi.

Lataa raportti ilmaiseksi ja tutustu sisältöön!

Raportissa mainittujen hankkeiden yksityiskohtaiset tiedot löytyvät RPT SMART -palvelusta, josta saat käyttöösi yli 12 000 hankkeen tiedot.

Kokeile Suomen suurinta hanketietokantaa ja pääset käsiksi kaikkiin julkisiin tarjouskilpailuihin sekä yksityisten rakennuttajien rakennushankkeisiin. Seuraa kaikkia yrityksesi kannalta tärkeitä suunnitteilla olevia rakennushankkeita.

Tilaa ilmainen esittely jo tänään!

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän