ByggSMART - rakennusalan kiinnostavimmat verkkomessut lokakuussa

Päivämäärä: 28.9.2020

Rakennusalan ajankohtaisimmat puheenaiheet ja tuoteuutuudet ovat mukana ByggSMART-verkkomessuilla 26.–30.10.2020.

Kullakin messupäivällä on oma teemansa:  26.10. Linjasaneeraus, 27.10 Puurakentaminen, 28.10 Energia 29.10 Arkkitehtuuri ja 30.10 Maa- ja infrarakentaminen.

– Kiinteistö- ja rakennusalan digitalisaation myötä on vain luonnollista, että myös alan messuja järjestetään verkkotapahtumina, ByggSMART-messujen järjestäjä RPT Byggfakta Oy:n toimitusjohtaja Sampsa Seppälä sanoo.

 – Ja yhtä luonnollista on, että verkkomessujen järjestäjä on RPT Byggfakta, joka on jo vuosikymmenien ajan vastannut Suomen tärkeimmistä rakennus- ja kiinteistöalan tietokannoista, Seppälä toteaa.

ByggSMART-messujen rakenne on messukävijöille tuttu: paljon tietoa alan uusimmista tuotteista ja palveluista, asiantuntevaa puhetta ajankohtaisista aiheista sekä mahdollisuus verkottua alan toimijoiden kanssa.

– Luvassa on puheenvuoroja suoratoistona sekä videoina, ja koska kyseessä on kaupallinen messutapahtuma, mainoksillekin on paikkansa, Sampsa Seppälä sanoo. 

Ilmoittautuminen ByggSMART-verkkomessujen messuvieraaksi, näytteilleasettajaksi tai mainostajaksi on jo alkanut osoitteessa https://byggsmart.rpt.fi/. Messujen ohjelma puhujineen päivittyy sivuille mahdollisimman pian.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi