ByggSMART - rakennusalan kiinnostavimmat verkkomessut lokakuussa

Päivämäärä: 28.9.2020

Rakennusalan ajankohtaisimmat puheenaiheet ja tuoteuutuudet ovat mukana ByggSMART-verkkomessuilla 26.–30.10.2020.

Kullakin messupäivällä on oma teemansa:  26.10. Linjasaneeraus, 27.10 Puurakentaminen, 28.10 Energia 29.10 Arkkitehtuuri ja 30.10 Maa- ja infrarakentaminen.

– Kiinteistö- ja rakennusalan digitalisaation myötä on vain luonnollista, että myös alan messuja järjestetään verkkotapahtumina, ByggSMART-messujen järjestäjä RPT Byggfakta Oy:n toimitusjohtaja Sampsa Seppälä sanoo.

 – Ja yhtä luonnollista on, että verkkomessujen järjestäjä on RPT Byggfakta, joka on jo vuosikymmenien ajan vastannut Suomen tärkeimmistä rakennus- ja kiinteistöalan tietokannoista, Seppälä toteaa.

ByggSMART-messujen rakenne on messukävijöille tuttu: paljon tietoa alan uusimmista tuotteista ja palveluista, asiantuntevaa puhetta ajankohtaisista aiheista sekä mahdollisuus verkottua alan toimijoiden kanssa.

– Luvassa on puheenvuoroja suoratoistona sekä videoina, ja koska kyseessä on kaupallinen messutapahtuma, mainoksillekin on paikkansa, Sampsa Seppälä sanoo. 

Ilmoittautuminen ByggSMART-verkkomessujen messuvieraaksi, näytteilleasettajaksi tai mainostajaksi on jo alkanut osoitteessa https://byggsmart.rpt.fi/. Messujen ohjelma puhujineen päivittyy sivuille mahdollisimman pian.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän