ByggSMART-verkkomessut järjestetään tänä vuonna kaksi kertaa!

Päivämäärä: 16.2.2021

Syksyllä suuren suosion saavuttaneet ByggSMART-verkkomessut järjestetään vuonna 2021 kaksi kertaa tiiviinä kahden päivän pakettina!

Kevään ByggSMART-päivät ovat 8.-9.4.2021, jolloin rakennusalan mielenkiintoisimmat puheenvuorot suoratoistetaan studio-olosuhteista. Messuvieraille tapahtuma on maksuton! 


Taloyhtiömaailma on teemana 8.4. ja ammattirakentaminen 9.4.
Viime syksyn puheenvuoroihin voit tutustua täältä.

Varmista paikkasi tapahtuman ohjelmassa tästä!

Verkkomessujen järjestäjä on RPT Byggfakta Oy, joka on jo vuosikymmenien ajan vastannut Suomen tärkeimmistä rakennus- ja kiinteistöalan tietokannoista.

– Kiinteistö- ja rakennusalan digitalisaation myötä on luonnollista, että myös alan messuja järjestetään verkkotapahtumina, ByggSMART-messujen järjestäjä RPT Byggfakta Oy:n toimitusjohtaja Sampsa Seppälä sanoo.

Ilmoittautuminen ByggSMART-verkkomessujen messuvieraaksi, näytteilleasettajaksi tai mainostajaksi on jo alkanut osoitteessa byggsmart.rpt.fi.

Messujen ohjelma puhujineen päivittyy sivuille mahdollisimman pian.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän