Cosentinon Silestone® tasot Turun uusitussa klassikko Scandic Hamburger Börs -hotellissa

Päivämäärä: 7.2.2022

Silestone® Eternat Marquina.

Rakennusliike YIT vastasi Turun Scandic Hamburger Börs -hotellin uudistamishankkeesta. Projektiurakka koostui vanhan 1970-luvulla rakennetun hotellirakennuksen purkamisesta ja uudisrakentamisesta. Turun kuuluisin ja ikonisin hotelli avasi uudistettuna ovensa marraskuussa 2021.

Más-ravintola on laadukas kohtauspaikka niin hotellin vieraille kuin kaupunkilaisille. Ravintolan Silestone® Eternal Marquina tasoilta voi baaritiskillä nauttia virkistäviä juomia ja cocktaileja sekä herkullisia tapas-annoksia.   

Espanjalaisvaikutteisssa ravintolassa voi viettää aikaa herkutellen avokeittiön grilliherkkuja kauniiden ja kestävien Silestone® Eternal tasojen ääressä. Cosentino by Silestone® -materiaalista valmistelut tasot ovat erinomainen yhdistelmä laatua ja kestävyyttä sekä eleganttia. Monipuolista, laadukasta ja tuoretta aamiaista voi nauttia värikkäässä ja eleganssissa ravintolassa samalla seuraten kaupungin vilskettä. Upeat pöytätasot ovat Cosentinon Silestone® Eternal Noir

Silestone® Eternat Marquina. High resolution images -photo credits @smrphotography_interior

Hotellin 272 huoneesta voi valita viihtyisän standard-huoneen, tilavamman superior-luokan huoneen tai torille avautuvan upean kaari-ikkunallisen juniorsviitin. Viihtyisässä huoneessa on mukava viettää aikaa. Huoneen tyylikäs sisustus varmistaa elämyksellisen majoituksen. Osassa Standard-huoneista on näkymä torille, osassa rauhalliselle sisäpihalle. Huoneet ovat kahden hengen huoneita ja kooltaan 22–24 m². Huoneiden sisustusta voi kuvailla uusskandinaaviseksi tyyliksi, jossa perinteisen vaalean ja pelkistetyn tyylin sijaan on käytetty enemmän lämpimiä värejä ja luotu rentoa sympaattista tunnelmaa, kertoo sisustusarkkitehti Jaakko Puro.

 
 Silestone® Eternat Marquina. High resolution images -photo credits @smrphotography_interior

Lue lisää alla olevasta linkistä.

Referenssihankkeet Cosentino Finland Oy

Scandic Grand Central Helsinki

Scandic Grand Central Helsinki

Uudisrakennus | Helsinki | Ei tiedossa

Eliel Saarisen suunnittelema päärautatieaseman hallintorakennus vuodelta 19...

Noli Studios Myyrmäki

Noli Studios Myyrmäki

Uudisrakennus | Vantaa | Ei tiedossa

Pohjoismainen kiinteistösijoitus- ja kehitysyhtiö NREP Oy:n lanseerama Noli S...

Lohjan Asuntomessut 2021: Idyll, kohdenumero 16

Lohjan Asuntomessut 2021: Idyll, kohdenumero 16

Lohja

Designtalo Idyll on Lohjan Asuntomessujen 2021 ainoa hiilineutraali kohde. ...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje