Dekton® on paras materiaalivalinta teollisuuskeittiöön ja näytöskeittiöön

Päivämäärä: 19.1.2021

Cosentinon uraauurtava äärimmäisen tiivis pinta Dekton® on jälleen kerran osoittanut olevansa ammattilaiskokkien ykkösvalinta. Tällä kertaa ruotsalainen kahden Michelin-tähden ravintola Alöe on valinnut Dektonin® tilojensa pintamateriaaliksi.

Teollisuuskeittiö ja noutopöydät ovat erittäin vaativia käyttökohteita ja niiden asettamat vaatimukset edellyttävät ensiluokkaisia materiaaleja. Suuret laattakoot, reikien määrä, ruoanlaittovälineistä aiheutuvat äkilliset ja suuret lämpötilan muutokset sekä päivittäisen käytön edellyttämät hygieniavaatimukset ovat haastavia olosuhteita lähes kaikille materiaaleille, mutta eivät äärimmäisen tiiviille Dektonille®. Dektonin® toiminnallisuus, ympäristön kunnioittaminen ja kestävän kehityksen periaatteet ovat Cosentinon tuotekehitys- ja tuotantoprosesseja määrittäviä tekijöitä.

Nimi: Ravintola Alöe, Michelin-opas 2018 ja 2020
Sivusto: https://www.aloerestaurant.se/
Sijainti: Svartlösavägen 52, 125 33 Älvsjö, Ruotsi
Käyttökohde: Ravintolan ruokailu- ja näytöskeittiöpöydät, teollisuuskeittiö
Materiaali: Dekton®
Väri: Keranium 25 m2
Paksuus: 20 mm

Kun kahden Michelin-tähden ravintola Alöe uudisti tilansa, se valitsi sisustusmateriaaliksi Cosentinon ensiluokkaisen Dektonin®. Materiaalia on käytetty noutopöydässä, asiakkaiden ja kokkien kohtaamispaikkana toimivassa näytöskeittiössä sekä ravintolan varsinaisessa tuotantokeittiössä. Materiaalinvalinnalla oli ratkaiseva merkitys, sillä Dektonin® erinomainen toiminnallisuus ja kaunis estetiikka tekevät siitä ihanteellisen ratkaisun ammattilaiskeittiöissä ympäri maailmaa.

Dektonin® helppohoitoisuus sekä ensiluokkainen naarmun-, iskun- ja kuumuudenkestävyys tarjoavat ravintoloille ammattilaiskeittiön tarpeisiin vastaavan materiaalin, joka on samalla upean esteettinen.

Niclas Jönsson ja Daniel Höglander suunnittelivat nämä soikeat pöydät yhdessä Niclaksen vaimon kanssa. Niiden muoto sopii täydellisesti halutun vaikutelman luomiseen sekä ruoan valmistukseen asiakkaiden silmien edessä.

Dekton Keranium tuo ravintolaan lämpöä ja tyylikkyyttä sekä korostaa ruoka-annoksia ja niiden tarjoilua. Oli ratkaisevan tärkeää, että pöydissä käytetty materiaali säilyy ennallaan ja hylkii tehokkaasti sekä viini- että ruokatahroja.

Kysyimme Nordiska Stengruppenin toimitusjohtaja Jan Björklundilta hänen kokemuksistaan tästä projektista. “Julkisten tilojen sisustaminen on aina jännittävä tilaisuus. Ne altistuvat jatkuvalle käytölle ja kulutukselle, mutta onneksi Dekton on erinomaisen kestävä materiaali. Se on täydellinen valinta ravintolan pöydille sekä erityisesti vilkkaaseen teollisuuskeittiöön.”

Referenssihankkeet Cosentino Finland Oy

Scandic Grand Central Helsinki

Scandic Grand Central Helsinki

Uudisrakennus | Helsinki | Ei tiedossa

Eliel Saarisen suunnittelema päärautatieaseman hallintorakennus vuodelta 19...

Noli Studios Myyrmäki

Noli Studios Myyrmäki

Uudisrakennus | Vantaa | Ei tiedossa

Pohjoismainen kiinteistösijoitus- ja kehitysyhtiö NREP Oy:n lanseerama Noli S...

Lohjan Asuntomessut 2021: Idyll, kohdenumero 16

Lohjan Asuntomessut 2021: Idyll, kohdenumero 16

Lohja

Designtalo Idyll on Lohjan Asuntomessujen 2021 ainoa hiilineutraali kohde. ...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän