Miten luot parhaan julkisivun Dektonilla?

Päivämäärä: 7.12.2021

Dekton on äärimmäisen tiivis materiaali, jolla on ainutlaatuiset mekaaniset ominaisuudet, kuten alhainen huokoisuus, ensiluokkainen kestävyys ja matala lämpölaajenemiskerroin. Lisäksi se tarjoaa lähes rajattomasti suunnittelumahdollisuuksia.

Suuri laattakoko ja erinomainen mittapysyvyys


Dektonia on saatavilla jopa 3 200 × 1 400 mm kokoisina laattoina, jotka eivät laajene lämpötilan muutosten vaikutuksesta. Sen avulla voit luoda ainutlaatuisen kauniita julkisivuja, joissa on minimaalinen määrä saumoja. 

UV-säteilyn kestävä


Värin vaihtelu 5 000 tunnin jälkeen ksenonvalokammiossa: < 1 (ihmissilmälle näkymätön) Valitse julkisivullesi haluamasi muotoilu ja väri. Materiaali säilyy ennallaan eikä sen väri haalistu ajan myötä. Tutustu värivalikoimaan.

Tahrankestävä

Dekton on huokoseton materiaali, joka hylkii erinomaisesti tahroja ja graffiteja. Julkisivu on helppo puhdistaa ja se kestää kaupunkiympäristön olosuhteita.


Optimoi rakennuksen energiatehokkuutta


Äärimmäisen tiivis ja kevyt Dekton luo julkisivuja, jotka pitävät rakennukset lämpiminä. Dekton parantaa rakennuksesi energiatehokkuutta ja auttaa saamaan LEED- tai BREEAM-pisteitä. 

Tuotanto ja laadunvalvonta- Cosentinon laatuun voit luottaa 


Espanjassa sijaitsevan projektitehtaamme tuotantokapasiteetti on jopa 930 neliömetriä päivässä. Tuotamme määräkokoon leikattuja kappaleita pienistä suuriin. Ne ovat saatavilla haluamallasi pinnalla sekä ankkurijärjestelmääsi sopivilla urilla ja rei'illä. Kaikki tuotteet valmistetaan tiukan laadunvalvonnan alla tuotantoprosessin alusta loppuun asti. 

Toteutus ja tuki- Olemme tukenasi koko projektisi ajan


Asiantuntijaryhmämme antaa sinulle neuvoja materiaalien käsittelystä ja kuljetuksesta. Tekninen tukemme on käytettävissäsi projektisi kaikissa vaiheissa. Voit myös pyytää Cosentinon projektipäällikön käymään rakennuspaikallasi oikean toteutuksen varmistamiseksi. Valmiilla Dekton-julkisivullasi on jopa 25 vuoden takuu. Dekton on ainoa tuotemerkki, joka tarjoaa sinulle tämän edun.

Palvelemme kansainvälisesti


Käytä tilaisuus hyväksesi ja ota alasi ammattilaisten tarjoama tuki vastaan. Henkilöstömme on valmis auttamaan ja neuvomaan sinua projektisi kaikissa vaiheissa. Jos haluat saada ilmaisen näytteen tai yksilöllistä neuvontaa, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin.

 Lue lisää julkisivuista Lisätietoja painikkeesta.

Referenssihankkeet Cosentino Finland Oy

Scandic Grand Central Helsinki

Scandic Grand Central Helsinki

Uudisrakennus | Helsinki | Ei tiedossa

Eliel Saarisen suunnittelema päärautatieaseman hallintorakennus vuodelta 19...

Noli Studios Myyrmäki

Noli Studios Myyrmäki

Uudisrakennus | Vantaa | Ei tiedossa

Pohjoismainen kiinteistösijoitus- ja kehitysyhtiö NREP Oy:n lanseerama Noli S...

Lohjan Asuntomessut 2021: Idyll, kohdenumero 16

Lohjan Asuntomessut 2021: Idyll, kohdenumero 16

Lohja

Designtalo Idyll on Lohjan Asuntomessujen 2021 ainoa hiilineutraali kohde. ...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän