Cosentino tuo markkinoille uuden Dekton® Kraftizen -kokoelman, joka on täydellinen yhdistelmä käsityötaitoa ja teknologiaa

Päivämäärä: 7.11.2022

Kraftizen edustaa käsityötaidon kauneutta. Dekton® by Cosentinon uusi hämmästyttävän upea kokoelma Dekton® Kraftizen on kunnianosoitus käsityömestareille ja heidän vuosisatojen aikana kehittämilleen tekniikoille.

Cosentinon innovatiivinen ja hiilineutraali pinta Dekton® on käsityötaidon monipuolisuuden, kauneuden ja vilpittömyyden uudelleentulkinta. Alan johtavana materiaalina se tarjoaa ensiluokkaista kestävyyttä ja lujuutta. Suurikokoisina laattoina valmistettava materiaali on ensimmäinen laatuaan, sillä sisustussuunnittelijat ja arkkitehdit voivat käyttää sitä kaikissa sisä- ja ulkotilojen käyttökohteissa.

Kraftizen tarjoaa viisi monipuolista ja kaunista väriä arvokkailla pintarakenteilla: Umber, Nacre, Argentium, Micron ja Albarium. Nämä venetsialaista stukkoa muistuttavat värit perustuvat minimalismiin ja monipuolisuuteen. Ne tuovat seesteisyyttä kodin kaikkiin sisä- ja ulkotiloihin ja niitä voi käyttää niin pinnoitteena, lattiapäällysteenä kuin julkisivuna.

Dekton® Kraftizen -kokoelman kehitystyön haasteena oli luoda uudelleentulkinta vuosisatojen aikana kehitetystä käsityötaidosta digitaalisen teknologian avulla. Menneiden vuosien muurauslastan vedot piirtyvät miljoonista pikseleistä koostuvalle kanvastille ja muuttuvat osaksi upeaa uudelleentulkintaa, jolla ei ole viimeistä käyttöpäivää.

 

Kraftizen Umber -Umber  on ajaton ja uhmakas väri, jolla on omalaatuista luonnetta sekä vetovoimaa. Tämä maan- ja luonnonläheinen terrakotan sävyinen väri tuo tiloihin lämpöä ja kodikkuutta.

Kraftizen Nacre -Nacre  on ilmeikäs väri, joka puhuttelee kaikkia aisteja. Väriä elävöittävät muurauslastan jäljet luovat sille hienovaraista valojen ja varjojen välistä vuorovaikutusta. Värin silkkinen pinta ja vivahteikkaat korkeuserot tekevät siitä miellyttävän koskettaa. Tämä koristeellinen väri tarjoaa upeaa tunnearvoa. Se muistuttaa helmiäistä ja tuo mieleen meren aaltojen loiskeen.

Kraftizen Argentium -Antiikin aikaan hopeaa pidettiin kuun vaikutuksesta syntyvänä luonnonlahjana. Tämä legenda elää edelleen Argentiumissa. Se on täydellinen mattaharmaa väri, joka sopii yhteen niin lämpimien kuin kylmienkin sävyjen kanssa. Tämän häkellyttävän kauniin värin kalkkirappausta muistuttava rakenne tuo kokoelmaan persoonallisuutta.

Kraftizen Micron -Micron  on elegantti ja hillitty väri. Muurauslastan jäljet saavat sen muistuttamaan elävää ja hengittävää materiaalia. Tämä seesteinen syvä tummanharmaa väri luo tiloihin rauhoittavaa tyyneyttä ja viihtyisyyttä.

Kraftizen Albarium -Albarium on marmoripölyä muistuttava rauhallinen valkoinen väri. Hienovaraiset muurauslastan jäljet luovat värille arvokasta jatkuvuuden tunnetta, jonka ansiosta se sopii hyvin suurten pintojen päällystämiseen. Albarium hurmaa hienovaraisen tyylikkäällä pintarakenteella sekä tiloihin tuomallaan hienostuneisuudella ja valoisuudella.

Referenssihankkeet Cosentino Finland Oy

Scandic Grand Central Helsinki

Scandic Grand Central Helsinki

Uudisrakennus | Helsinki | Ei tiedossa

Eliel Saarisen suunnittelema päärautatieaseman hallintorakennus vuodelta 19...

Noli Studios Myyrmäki

Noli Studios Myyrmäki

Uudisrakennus | Vantaa | Ei tiedossa

Pohjoismainen kiinteistösijoitus- ja kehitysyhtiö NREP Oy:n lanseerama Noli S...

Lohjan Asuntomessut 2021: Idyll, kohdenumero 16

Lohjan Asuntomessut 2021: Idyll, kohdenumero 16

Lohja

Designtalo Idyll on Lohjan Asuntomessujen 2021 ainoa hiilineutraali kohde. ...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi