Cosentino esittelee upean Dekton® Onirika -kokoelman

Päivämäärä: 7.10.2022

Cosentino esittelee upean Dekton® Onirika -kokoelman, joka vie sinut unenomaiselle matkalle. Onirika on Nina Magonin suunnittelema kiehtova kokoelma, jossa luonnonkiven ainutlaatuinen kauneus yhdistyy Dektonin® ensiluokkaisiin teknisiin ominaisuuksiin.

Marmorikuvioiden innoittama upean kaunis kokoelma sisältää kahdeksan rohkeaa väriä – Awake, Somnia, Neural, Trance, Vigil, Daze ja Morpheus. Tuotemerkin hengen mukaisesti värit edustavat kestävää kehitystä, edistyksellisiä innovaatioita sekä ajatonta eleganssia. Onirika kuvastaa voimakasta unenomaista matkaa, jossa raja unen ja todellisuuden välillä hämärtyy.

Tyylikkyyttä ja rakennetta tarjoava Neural tuo tiloihin rauhaa, iloa, seesteisyyttä sekä hyvänolontunnetta. Hienovaraisten vaaleiden suonien muodostama marmorikuviointi luo kiehtovan verkon, joka vie meidät valkoiseen uneen. Väri sopii parhaiten valoisiin ja neutraaleihin tiloihin, joissa on vaaleita värejä sekä puisia tai metallisia yksityiskohtia.

Useita erilaisia sävyjä, heijastumia ja kimaltelevia yksityiskohtia sisältävä Lucid luo tiloihin valoisan tunnelman. Se sopii parhaiten yhteen puun, harmaan ja kullan sävyjen sekä huurretun lasin kanssa.Lucid-värin Dekton® Velvet Texture -pinnalla varustettu versio on nimeltään Morpheus.

Awake on uudelleentulkinta arvokkaasta Paonazzo-kivestä. Siinä on leveitä vaaleanharmaita suonia, hienostunutta ruosteensävyistä terrakottaa sekä hienovaraisia musteensinisiä yksityiskohtia. Väri sopii kauniisti yhteen valkoisten ja neutraalien värien, tervaspuun sekä kullan sävyjen kanssa.

 Trancessa on ohuita lämpimän sävyisiä raitoja sekä ruosteen ja punertavan kullan sävyjä. Väri sopii täydellisesti yhteen punertavan tammen ja tummien pähkinäpuun sävyisten elementtien kanssa. Siniset huonekalut ja lämpimät kullan sävyt korostavat tämän eloisan kauniin värin tyylikkyyttä.

 Somniassa on valkoisen ja lämpimän ruosteenruskean sävyisiä kiehtovia yksityiskohtia, jotka muodostavat hienostuneen ja hillityn kuvioinnin. Somnia sopii täydellisesti yhteen lämpimän ja tumman puun, huurretun lasin sekä kuvioitujen metallipintojen, kuten kuparin, kanssa.

 Vigil jäljittelee vaikuttavan Calacatta-marmorin kuviointia leveillä vaalean- ja tummanharmailla suonilla sekä hienovaraisilla kullansävyisillä yksityiskohdilla. Tämä klassinen väri sopii yhteen lämpimien ja kylmien sävyjen, puun, metallin ja puhtaan betonin kanssa. Vigil-värin Dekton® Velvet Texture -pinnalla varustettu versio on nimeltään Daze.

Onirika on kokoelma, joka yhdistää luonnonkivien runollisen ja ainutlaatuisen kauneuden Dektonin® ensiluokkaisiin teknisiin ominaisuuksiin. Kokoelman värit muistuttavat etäisiä unia, joita vain mielen syvin osa ymmärtää. Kokoelman nimi on saanut inspiraationsa näiden kahden ylellisen maailman unenomaisesta yhdistelmästä. Sen hurmaavat marmorikuvioiset värit tuovat kaikkiin tiloihin tunnelmaa, joka on vaikea pukea sanoiksi.

“Kehittäessämme kokoelman värejä tuotekehitystiimin kanssa tajusimme, että emme pyri jäljittelemään olemassa olevia luonnonkiviä. Dektonin teknologian avulla voimme luoda täysin uudenlaisia värejä ja rakenteita ja täten synnyttää jotakin ainutlaatuista, kaunista sekä korvaamatonta. Onirika on luotu esittelemään Dektonin monipuolisuutta. Haluamme, että kaikki maailman suunnittelijat ja arkkitehdit näkevät tämän tuotteen tarjoamat mahdollisuudet. Työtasojen lisäksi Dektonia voidaan käyttää myös seinissä, katoissa, julkisivuissa, ulkotiloissa ja muissa käyttökohteissa”, kertoo Nina Magon.

Referenssihankkeet Cosentino Finland Oy

Scandic Grand Central Helsinki

Scandic Grand Central Helsinki

Uudisrakennus | Helsinki | Ei tiedossa

Eliel Saarisen suunnittelema päärautatieaseman hallintorakennus vuodelta 19...

Noli Studios Myyrmäki

Noli Studios Myyrmäki

Uudisrakennus | Vantaa | Ei tiedossa

Pohjoismainen kiinteistösijoitus- ja kehitysyhtiö NREP Oy:n lanseerama Noli S...

Lohjan Asuntomessut 2021: Idyll, kohdenumero 16

Lohjan Asuntomessut 2021: Idyll, kohdenumero 16

Lohja

Designtalo Idyll on Lohjan Asuntomessujen 2021 ainoa hiilineutraali kohde. ...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän