Cosentino Naantalin asuntomessuilla 15.7. - 14.8.2022

Päivämäärä: 13.9.2022

Tänä vuonna esittelimme Naantalin asuntomessuilla laajan valikoiman erilaisia tuotteita peräti neljässä kohteessa. Messut pidettiin kauniilla Luonnonmaan saarella Naantalissa, vain noin viiden kilometrin päässä Naantalin keskustasta. Messualue sijoittuu kallioisen metsän, peltojen ja merenrannan läheisyyteen. 

Kohteessa Designtalo Auroran Ruusu, kohdenumero 9, tuotteitamme löytyy niin keittiöstä kuin kylpyhuoneestakin. Kati Kokljuschkinin / S I N N E Room suunnittelemassa sisustuksessa kauniit luonnonläheiset värit kulkevat tilasta toiseen. Topi-Keittiöiden valkoista ja pähkinää yhdistävässä keittiössä komeilee Dekton Arga-tasot ja välitila. Tasot toteutti Ylämaan Graniitti. Kylpyhuoneessa tilan kaunottarena on Silestone Royal Reef Armony-allastaso.

Kuvat Designtalo / Hans Koistinen

Kohde nro 14 Kontio Villa Myötätuuli on sisustussuunnittelija Piia Kalliomäen asukkaiden kanssa tiiviissä yhteistyössä suunnittelema vaalea ja ajaton hirsitalo. Kohteesta löytyy monipuolisesti eri tuotteitamme työskentelytasoista suurlaattoihin. Kohteen keittiö ja muut kiintokalusteet ovat Kontio Living by Puustelli-mallistoa, niiden suunnittelusta vastasi Kontion Piia Räisänen. Keittiössä on Louhistonesin työstämät Dekton Helena-tasot ja välitila, kodinhoitohuoneessa Dekton Rem-taso. Kylpyhuoneista löytyvät Dekton Silence-mallin allastasot.

Villa Myötätuulessa on käytetty Dekton-suurlaattoja Rem- ja Helena-väreissä. Kuvat Kontio / Kati Pilli-Sihvola.

Kuvat Kontio / Kati Pilli-Sihvola.

Kohteen 15 Honkatalot Wingin näyttävä sisustus on Avabel Design / Anne-Mari Heinikankaan ja sisustusarkkitehti Fabiola Liffländerin käsialaa. Läheisestä luonnosta inspiroitunut sisustus luottaa luonnonmateriaaleihin ja -sävyihin. Kohteen kiintokalusteet on Puuvajan. Louhistones työsti keittiöön näyttävät Sensa Glacial Blue-tasot. Sensa on Cosentinon luonnonkivi, joka on likaahylkivyyskäsitelty. Kylpyhuoneen kaunis allastaso on Dekton Taga-väriä korkeakiiltoisesta Stonika Xgloss-mallistosta.

Kuva: Honkatalot / Hans Koistinen

Neljäs Tiira, kohdenumero 20, on sisustussuunnittelija Päivi Kaivolan / Sisustamo itselleen suunnittelema uusi koti. Topi-Keittiöiden tummaa ja pähkinää yhdistävä saarekkeellinen keittiö Dekton Laurent-tasolla on komea. Tasot työsti Ylämaan Graniitti. Kodinhoitohuoneen taso on Dekton Rem.

Tarvitsetko apua projektin kanssa?

Ota meihin yhteyttä, niin autamme mielellämme!

Referenssihankkeet Cosentino Finland Oy

Scandic Grand Central Helsinki

Scandic Grand Central Helsinki

Uudisrakennus | Helsinki | Ei tiedossa

Eliel Saarisen suunnittelema päärautatieaseman hallintorakennus vuodelta 19...

Noli Studios Myyrmäki

Noli Studios Myyrmäki

Uudisrakennus | Vantaa | Ei tiedossa

Pohjoismainen kiinteistösijoitus- ja kehitysyhtiö NREP Oy:n lanseerama Noli S...

Lohjan Asuntomessut 2021: Idyll, kohdenumero 16

Lohjan Asuntomessut 2021: Idyll, kohdenumero 16

Lohja

Designtalo Idyll on Lohjan Asuntomessujen 2021 ainoa hiilineutraali kohde. ...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän