Ethereal by Silestone®, luonnon kauneutta upeampi värikokoelma

Päivämäärä: 9.11.2021

Maailman johtava arkkitehtuuri- ja muotoilualan hybridimineraalipintojen tuotemerkki Silestone® by Cosentino lanseeraa toisen tuotemerkkinsä tuoretta imagoa edustavan värikokoelman. Uusi Ethereal-värikokoelma edustaa Silestonen® uutta imagoa ja luonnetta. Kokoelman suuressa mainoskampanjassa esiintyy yrittäjä ja kansainvälinen huippumalli Cindy Crawford.

Ethereal by Silestone® -kokoelma on suuri edistysaskel muotoilussa, innovaatiossa ja ympäristöystävällisyydessä. Uuden värikokoelman lisäksi Silestone®-tuotemerkin sisäinen ja ulkoinen muutos näkyy myös uudessa uraauurtavassa HybriQ®-teknologiassa. Silestonen® kehityksen tuloksena syntynyt uusi kokoelma on suunniteltu menestymään. Kokoelman väreissä on erilaisia upeita kuviointeja vaaleilla taustoilla. Materiaalin uuden kehitysmuodon mukaan nimettiin myös Cindy Crawfordin kanssa toteutettu Metamorphosis-mainoskampanja.

Silestone® Ethereal

Tämä marmorien innoittama kokoelma koostuu neljästä taivaan unenomaista kauneutta kuvastavasta väristä nimeltä Ethereal Dusk, Ethereal Haze, Ethereal Glow ja Ethereal Noctis. Kokoelman värien valkoisilla taustoilla kulkee ohuita syvän sävyisiä juovia.

Ethereal Duskin urbaani ilme ja sinertävän sävyiset juovat tuovat tiloihin modernia ja avantgardistista tunnelmaa. Se muistuttaa ainutlaatuista, unohtumatonta ja omaperäistä iltahämärää ja pimeyttä edeltävien hetkien rauhallisuutta ja levollisuutta.
 

Persoonallinen Ethereal Haze sisältää laajan skaalan harmaan sävyjä. Tämä upean värin neutraalin taustan ja voimakkaan sävyisten juovien välinen vuorovaikutus luo tiloihin rauhallisuutta ja omaperäisyyttä. Ethereal Haze vie sinut seesteiseen mielikuvitusmaailmaan, jossa rauhaisa tuuli puhaltaa pilviä vuorten yli.

 Ethereal Glow on puhdas ja klassisen tyylikäs väri. Vivahteikkaan valkoiselle taustalle piirtyvät harmaan ja kullan väriset juovat tekevät väristä upean tyylikkään. Ethereal Glow on katseen vangitseva, auringonlaskun sävyjen ja loisteen innoittama väri. Se on kansainvälisesti arvostetun Silestone® Eternal Calacatta Gold -värin uusi kehitysmuoto.

Ethereal Noctis huokuu hienostuneisuutta. Upean vivahteikkaalla valkoisella taustalla kulkevat lyhyet harmaat ja mustat juovat antavat värille kontrastia, syvyyttä ja modernisuutta. Se on auringonlaskun jälkeisen pimeyden innoittama väri, joka tuo tiloihin uskomatonta kauneutta.
 

Silestone® Ethereal & HybriQ+®Silestone® Ethereal -värikokoelma on luotu Silestone® by Cosentino -tuotemerkkiä varten kehitetyllä ainutlaatuisella ja uraauurtavalla HybriQ®-teknologialla. Vuonna 2020 lanseerattu HybriQ+® on laadullinen harppaus Silestone®-tuotemerkin kehityksessä. Tämä uusi tuotantoprosessi heijastaa yrityksen sitoutumista ympäristöön, kiertotalouteen sekä kestävään kehitykseen. HybriQ+®-teknologia on auttanut Cosentinoa saavuttamaan yrityksen tuotantotason ympäristötavoitteet, sillä menetelmä käyttää ainoastaan uusiutuvaa sähköenergiaa ja 99 prosenttia siinä käytetystä vedestä on kierrätettyä. Lisäksi uudessa tuotantoprosessissa käyttetään vähintään 20-prosenttisesti kierrätettyjä raaka-aineita.

HybriQ+-teknologia erottuu edukseen myös Silestonen® uuden hybridikoostumuksen ansiosta. Uuden valmistusmenetelmän ansiosta Silestonen® koostumuksessa on mahdollista vähentää kiteisen piidioksidin käyttöä merkittävästi. Materiaalin uusi hybridikoostumus sisältää kierrätettyjä raaka-aineita sekä mineraaleja, joiden suorituskyky on yhtä suuri tai parempi kuin kvartsilla. Uuden koostumuksen ansiosta Silestone® on nyt entistäkin kauniimpi ja ympäristöystävällisempi materiaali, joka on säilyttänyt sille tutut ensiluokkaiset mekaaniset ja tekniset ominaisuudet. Lisäksi materiaalin parantunut värisyvyys ja läpikuultavuus tarjoavat uusia suunnittelumahdollisuuksia. Lataa kuvia Silestone® Ethereal -kokoelmasta

Referenssihankkeet Cosentino Finland Oy

Scandic Grand Central Helsinki

Scandic Grand Central Helsinki

Uudisrakennus | Helsinki | Ei tiedossa

Eliel Saarisen suunnittelema päärautatieaseman hallintorakennus vuodelta 19...

Noli Studios Myyrmäki

Noli Studios Myyrmäki

Uudisrakennus | Vantaa | Ei tiedossa

Pohjoismainen kiinteistösijoitus- ja kehitysyhtiö NREP Oy:n lanseerama Noli S...

Lohjan Asuntomessut 2021: Idyll, kohdenumero 16

Lohjan Asuntomessut 2021: Idyll, kohdenumero 16

Lohja

Designtalo Idyll on Lohjan Asuntomessujen 2021 ainoa hiilineutraali kohde. ...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän