Dekton® XGloss Helena -pinnoitteet koristavat myymälätiloja Norjan Oslossa sijaitsevassa Steen & Strøm -ostoskeskuksessa

Päivämäärä: 5.4.2022

Oslossa sijaitseva suosittu Steen & Strøm -ostoskeskus tarjoaa asiakkailleen ainutlaatuisen ostoskokemuksen. Ostoskeskuksen kauneusosaston ulkoasu uudistettiin upealla 4 mm paksuisella Dekton® XGloss Helena -pinnoitteella.

Myymäläsisustusten ja -kalusteiden toimittaja Expedit toteutti tämän uuden korkealaatuisen myymäläuudistuksen kauneustuotteiden jälleenmyyjä Fredrik & Louisalle, jonka tuotevalikoima koostuu kosmetiikan, ihonhoidon ja hajusteiden huipputuotteista.


Dekton® Helenan kiiltävä pilvimäinen kuviointi päällystää myymälän esittelyhyllyjä. Korkearesoluutioiset kuvat: https://bit.ly/3k7xoot

Fredrik & Louisalle suunniteltu myymäläuudistus tukee yrityksen tavoitetta markkina-asemansa vahvistamisesta erittäin kilpailluilla kauneudenhoitotuotteiden markkinoilla. Uudistettu myymälä tarjoaa asiakkailleen ainutlaatuisen laadukkaita tuotteita sekä ylellisen ostoskokemuksen. Korkealaatuiset tuotemerkit ja erikoistuotteet ovat näytteillä upean kiiltävän Dekton® Helenan päällystämissä esittelyhyllyissä. Tiiliseinät ja luonnonpuupinnat täydentävät myymälän maalaismaista sisustusta.

Projektin mielenkiintoiset arkkitehtoniset ja koristeelliset piirteet

Myymälän yksityiskohdat ovat tärkeitä. Kovan kilpailun markkinoilla toimiva Fredrik & Louisa on erikoistunut luomaan asiakkailleen ainutlaatuisia ostoskokemuksia. Kaikki myymälän yksityiskohdat sisustuksesta, valaistuksesta ja lattiapäällysteistä ilmanlaatuun ovat ratkaisevan tärkeitä täydellisen ainutlaatuisen ja houkuttelevan myymäläympäristön luomisessa.

Cosentinon materiaalien tarjoamat edut ja hyödyt

Kansainvälisten kauneudenhoitotuotteiden jälleenmyynti edellyttää yritykseltä suurta joustavuutta.  Uusia ideoita ja muutoksia myymälän kalusteisiin ja materiaaleihin syntyy jatkuvasti. 4 mm paksuinen Dekton® Helena -pinnoite kestää aikaa sekä kulutusta ja luo myymälän tiloihin ylellisyyden tunnetta. Materiaalin keveys ja ohuus ovat myös erittäin hyödyllisiä ominaisuuksia.

Uudistettu myymälä esittelee Dekton® by Cosentinon upean värin kaikessa kauneudessaan. Kiiltäväpintaisen Dekton® Helenan hienostunut kuviointi on onyksin innoittama. Tämä uskomattoman kaunista luonnonkiveä jäljittelevä väri on erittäin suosittu Pohjoismaiden markkinoilla. Fredrik & Louisa -myymälän uudistuksessa Dekton® Helenan päällystämät esittelyhyllyt tuovat sisustukseen huomiota herättävää kauneutta.

Cosentino Skandinavian projektipäällikkö Oskar Pettersson vastasi projektin materiaaleista. ”Dekton® by Cosentinon tarjoamat ominaisuudet ja suunnittelumahdollisuudet tekevät siitä ihanteellisen pinnoitemateriaalin myymälöihin, joten valinta sopi täydellisesti tämän projektin vaatimuksiin”, Pettersson kertoo.

4 mm paksuisen Dekton® Slim -materiaalin suuri laattakoko mahdollistaa saumojen määrän minimoinnin. Materiaalin äärimmäisen alhaisen nesteen imeytyvyyden sekä ensiluokkaisen tahran- ja naarmunkestävyyden ansiosta sen pinta kestää aikaa ja päivittäistä käyttöä erinomaisesti. Tästä syystä Dekton® sopiikin täydellisesti jatkuvan käytön ja kulutuksen käyttökohteisiin, kuten myymälöihin. 

Lisää tuotteesta Kylpyhuoneet

Kylpyhuoneet

Yksityisyys on kodin perusedellytys ja se on myös erityisen tärkeä ominaisuus kylpyhuoneessa. Olipa kylpyhuoneesi kuinka suuri tai pieni tahansa, haluat luoda siitä viihtyisän ja intiimin tilan koko perheellesi.

Kylpyhuonetasot

Kylpyhuonetasot

Tututstu valikoimaan.

Lue lisää

Pesualtaat

Pesualtaat

Tututstu valikoimaan.

Lue lisää

Suihkualtaat

Suihkualtaat

Tututstu valikoimaan.

Lue lisää

Kylpyhuoneen lattiapäällysteet
Kylpyhuoneen seinäpäällysteet
Silestone keittiö jaa kylpyhuone
Kylpyhuoneremontit

Kylpyhuoneremontit

Tututstu valikoimaan.

Lue lisää

Dekton esite

Dekton esite

Tutustu esitteeseen.

Lue lisää

Our Inspiring Journey to Sustainability -esite
Cosentino BIM -Objektit
Dekton by Cosentino

Dekton by Cosentino

Lataa Dekton by Cosentino EPD ympäristötuoteseloste

Lue lisää

Silestone by Cosentino

Silestone by Cosentino

Lataa Silestone by Cosentino EPD ympäristötuoteseloste

Lue lisää

Referenssihankkeet Cosentino Finland Oy

Scandic Grand Central Helsinki

Scandic Grand Central Helsinki

Uudisrakennus | Helsinki | Ei tiedossa

Eliel Saarisen suunnittelema päärautatieaseman hallintorakennus vuodelta 19...

Noli Studios Myyrmäki

Noli Studios Myyrmäki

Uudisrakennus | Vantaa | Ei tiedossa

Pohjoismainen kiinteistösijoitus- ja kehitysyhtiö NREP Oy:n lanseerama Noli S...

Lohjan Asuntomessut 2021: Idyll, kohdenumero 16

Lohjan Asuntomessut 2021: Idyll, kohdenumero 16

Lohja

Designtalo Idyll on Lohjan Asuntomessujen 2021 ainoa hiilineutraali kohde. ...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän