Huoltovapaat ulkoympäristöt Dektonin kanssa

Päivämäärä: 14.6.2021

Ruotsissa luomme ulkotiloja enemmän kuin koskaan ennen. Ulkokeittiöt, terassit,kasvihuoneet, uima-altaat ja muut tilat korvaavat nurmikot. Viime vuosi, jossa on paljon kotielämää,onmonintavoin muuttanut ajatuksiamme kodista, puutarhasta ja vapaa-ajasta. Yksi monista merkeistä siitä, että paikallisestaympäristöstämme on tullut entistä tärkeämpi hyvinvoinnillemme ja sosiaaliselle elämällemme, on uusi keskittyminensiihen, miten voimme luoda arvokkaita ulkoilmaympäristöjä ja luoda sekä kauniita että käytännöllisiä puitteita sosiaaliselle elämällemme.

   

@homebylene on leikannutkauniin ulkokeittiön, jossa on Dekton värinen Kreta. Kuva: @homebylene

Pitkän aikavälin ratkaisut ovat trendikkäitä

Klassikkogrilli saa kilpailua pitkäaikaisista kestävistä ulkokeittiöistä, jotka perustuvat valikoiviin materiaalivalintoihin, jotka kestävät pohjoismaista ilmastoa ympäri vuoden. Yksi tällainen materiaali on Dekton. Huipputekninen, innovatiivinen pinta, jota voidaan käyttää pöytätasoihin, terassikerroksiin, seiniin, julkisivuihin ja uima-altaisiin. Toisin sanoen pinta, joka voi varmistaa, että ulkokeittiö pysyy mukavana ympäri vuoden, ja joka on myös ainutlaatuinen materiaalivalinta arkkitehtonisissa ratkaisuissa, joissa sisä- ja ulkotilat yhdistyvät, keskeytyvät vain suuret julkisivuikkunat ja materiaali luo jatkuvuutta ja rauhallisuutta.

    

Dektonin työtaso kestää pohjoismaista ilmastoa ja pysyy yhtä mukavana vuodesta toiseen. Kuva: @homebylene

Dekton on erittäin kompakti keraaminen laatta saatavilla koot jopa 320 x 144 cm ja paksuus 0,4 - 3 cm. Ne on valmistettu kestävästi uudelleenkäytettävistä materiaaleista, ne ovat sertifioituja CO2-neutraaleja ja niillä on äärimmäinen kestävyys, joka tekee materiaalista sopivan väri- ja muotoiluyhdistelmiin, jotka tarjoavatulkotilan t-tyylin ja persoonallisuuden. Dekton kestää kaikki vetyrautot, eivaadi viimeistelyä eikähuoltoa, vain vettä ja saippuaa. Muotoilu ja värialue vaihtelevat täysin vaaleastaa: sta neutraaleihin sävyihin syviin tummiin sävyihin, joiden pinnat vaihtelevat luonnollisesta mattasta silmiinpistävään korkeaan kiiltoon, mikä sekaannukseen on samanlainen kuin luonnonkivi.

Siirry tuotemääritelmään, väreihin, arkkitehtuuriprojekteihin ja viittauksiin alla olevasta linkistä.

Referenssihankkeet Cosentino Finland Oy

Scandic Grand Central Helsinki

Scandic Grand Central Helsinki

Uudisrakennus | Helsinki | Ei tiedossa

Eliel Saarisen suunnittelema päärautatieaseman hallintorakennus vuodelta 19...

Noli Studios Myyrmäki

Noli Studios Myyrmäki

Uudisrakennus | Vantaa | Ei tiedossa

Pohjoismainen kiinteistösijoitus- ja kehitysyhtiö NREP Oy:n lanseerama Noli S...

Lohjan Asuntomessut 2021: Idyll, kohdenumero 16

Lohjan Asuntomessut 2021: Idyll, kohdenumero 16

Lohja

Designtalo Idyll on Lohjan Asuntomessujen 2021 ainoa hiilineutraali kohde. ...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi