Suunnitteluvapautta ja toiminnallisuutta märkätiloissa

Päivämäärä: 8.2.2021

Suunnitteluvapautta ja toiminnallisuutta märkätiloissa

Yksityiskotien ja julkisten tilojen modernien kylpyhuoneiden tärkeimmät vaatimukset ovat hygienia, helppohoitoisuus, suunnitteluvapaus ja tunnelma. Tämän lähtökohdan pohjalta Cosentino on luonut ainutlaatuisen kylpyhuonekokoelman, joka sisältää toiminnallisia ja kokonaisvaltaisia ratkaisuja: altaita, suihkualtaita ja kylpyhuonekalusteita täydellisessä harmoniassa yrityksen kahden johtavan tuotemerkin, Dektonin® ja Silestonen® suurikokoisten laattojen kanssa.

Sujuva materiaalivalinta ja helppohoitoisuus

Kokoelman tunnusomainen ominaisuus on halu luoda jatkuvuuden tunnetta, joka mahdollistaa toiminnalliset ja puhtaat sisätilat yhtenäisellä materiaalilla sekä saumojen määrän minimoinnin mahdollistavilla suurikokoisilla laatoilla. Tämä luo tiloihin rauhallisuuden tunnetta, mutta myös varmistaa korkean puhtaustason, jolla on keskeinen merkitys bakteerien torjumisessa.

Keskiössä altaat ja suihkualtaat

Kylpyhuonekokoelma keskittyy toiminnallisiin yhdestä kappaleesta valmistettuihin pesu- ja suihkualtaisiin, joiden koot vaihtelevat pienistä yksittäisistä altaista suuriin useamman altaan ratkaisuihin. Cosentino tarjoaa erittäin joustavia asiakaskohtaisia erikoisratkaisuja, jotka tekevät yrityksen tuotteista ihanteellisia valintoja sekä rakennus- että remonttiprojekteissa. Lisäksi kaikille kylpyhuonekokoelman tuotteille tarjotaan vähintään 5 vuoden takuu.

Materiaalit

Kylpyhuonekokoelman sisältämät tuotteet on valmistettu kahdesta erilaisesta materiaalista:

Dekton®

Äärimmäisen tiivis Dekton® on valmistettu yli 20 luonnollisen mineraalin hienostuneesta seoksesta. Dektonia® valmistetaan kehittyneellä tekniikalla, jossaa tehokas puristusprosessi muuttaa materiaalin rakennetta. Huokosetonta Dektonia® on saatavilla laajalla valikoimalla erilaisia värejä ja pintoja. Kaikilla niistä on äärimmäisen alhainen nesteen imeytyvyys ja lisäksi ne kaikki ovat ensiluokkaisen lujia sekä tahran- ja naarmunkestäviä. Dekton® soveltuu erinomaisesti seiniin, lattioihin, työtasoihin sekä myös altaisiin ja suihkualtaisiin.

Silestone®

Suosittu Silestone® koostuu yli 94-prosenttisesti luonnonkvartsista ja sitä on saatavilla yli 100 eri värissä ja 3 erilaisella pinnalla. Värivaihtoehdot vaihtelevat hillityistä sävyistä ja luonnonkivien jäljitelmistä eloisiin ja luoviin kuviointeihin. Silestone® täyttää kaikki hygienia-, puhdistus- ja ylläpitovaatimukset sekä mahdollistaa yksityiskohtaisen sisustussuunnittelun. Tarjolla on vakiokokoisia ja Jumbo-kokoisia laattoja seinille ja lattioille sekä myös upean tyylikkäitä altaita, suihkualtaita ja työtasoja.

Tekninen tuki ja neuvonta

Cosentinon erikoistunut tekninen tukihenkilöstö tarjoaa neuvontaa ja ohjeita rakennus- ja remonttiprojekteissa niin kansallisella kuin kansainväliselläkin tasolla. Tuen tavoitteena on jakaa tietoa suunnittelumahdollisuuksista ja siten parantaa valmiin projektin päivittäistä toiminnallisuutta, mutta myös varmistaa vaivaton integraatio projektin rakennusvaiheessa.

Referenssihankkeet Cosentino Finland Oy

Scandic Grand Central Helsinki

Scandic Grand Central Helsinki

Uudisrakennus | Helsinki | Ei tiedossa

Eliel Saarisen suunnittelema päärautatieaseman hallintorakennus vuodelta 19...

Noli Studios Myyrmäki

Noli Studios Myyrmäki

Uudisrakennus | Vantaa | Ei tiedossa

Pohjoismainen kiinteistösijoitus- ja kehitysyhtiö NREP Oy:n lanseerama Noli S...

Lohjan Asuntomessut 2021: Idyll, kohdenumero 16

Lohjan Asuntomessut 2021: Idyll, kohdenumero 16

Lohja

Designtalo Idyll on Lohjan Asuntomessujen 2021 ainoa hiilineutraali kohde. ...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän