NOLI Studios avaa toisen hotellikonseptin Sörnäisiin, jossa upeat Silestone® tasot ovat esillä 197 kodinomaisessa studiossa

Päivämäärä: 11.10.2021


Silestone® Negro Tebas 2 cm. Kuva: @smrphotography_interior

Projektin esittely

Noli Sörnäinen sijaitsee Helsingin Sörnäisten kaupunginosassa, joka on tunnettu elävästä kaupunki- ja ravintolakulttuuristaan sekä 1900-luvun alun arkkitehtuuristaan. Vuonna 1962 rakennettu Kansa-talo on alueen maamerkki, josta avautuvat upeat näköalat sekä merelle, että Helsingin kantakaupunkiin.

Kohteen suunnitteli Avarrus Arkkitehdit Oy, joka antoi 60-luvulla valmistuneelle entiselle Kansan pääkonttorille uuden tyylikkään ilmeen. Projektissa pääurakoitsijana on toiminut Lehto Remontit Oy. Projektiin kutsuttiin NREP:n työryhmän ja dSign:in sisustussuunnittelijan tueksi TRB valitsemaan sopivia irtokalusteita, hallinnoimaan kalusteiden hankintaa sekä koordinoimaan sisustusarkkitehdin suunnitelman toteutusta, aikataulua sekä kalustebudjettia.

Silestone® Negro Tebas 2 cm. High resolution images -photo credits @smrphotography_interior
Kuva: Cosentino Case Study Noli Studios. Sörnäinen Helsinki.

Kohteeseen hankittiin yli 1000 erilaista tuotenimikettä, kuten kaikki irtokalusteet ja pientavarat. Ennakkoluulottomat tuotevalinnat näkyvät hotellin kodikkaan mukavassa sisustuksessa arkkitehdin suunnitelman mukaisesti. Projektissa on onnistuttu luomaan nuorekas, kodinomainen ja iloa henkivä konsepti.


 Silestone® Negro Tebas 2 cm. Kuva: Cosentino_Case Study_ Noli Studios

”Helsinkiin on tullut paljon uusia yrityksiä, joiden mukana tänne muuttaa ihmisiä ulkomailta ja Suomesta. Toki Helsinki on myös kiinnostava matkailukaupunkina”, sanoo konseptin kaupallinen johtaja Natalia Schrey. 

”Uskomme konseptin kiinnostavan erityisesti työssäkäyviä nuoria kaupunkilaisia, start-up-yrityksiä ja yrittäjiä, sekä yrityksiä, jotka tarvitsevat majoitusta ulkomailta Helsinkiin muuttaville työntekijöille”, kertoo NREP:n osakas Petri Valkama.

Noli Sörnäisten yleisilme pohjaa 1960-luvulta peräisin olevan Kansa-talon ajalle tyypilliseen tummanpuhuvaan interjööriin. Dekoraatioiden väreissä korostuvat aikakaudelle tyypilliset ruskeat ja terra-kotta. Puupintojen sävyt on otettu rakennuksen alkuperäisisitä patinoituneista tammisista ikkunapuitteista. Hissiaulan laatoitus on saanut inspiraationsa alkuperäisestä laatoituksesta

Silestone® Noka 2 cm. Kuva: @smrphotography_interior

Kaikissa studioissa on keittiö ja studiot voi valita joko täysin tai kevyesti kalustettuna. Keittiöiden tyylikkäät ja korkealaadukkaat Silestone® Negro Tebas ovat mustan sävyiset keittiötasot. Silestone® tasot kestävät kovaakin kulutusta, joten toimivat loistavasti useiden asukkaiden ahkerassa käytössä. 


Silestone® Noka 2 cm. Kuva: Cosentino_Case Study_ Noli Studios 

Studion hintaan sisältyvät siivous, kuntosali, saunaosasto sekä yhteiskäyttötiloja oleskeluun, ruoan-laittoon ja työskentelyyn. Yhteisessä keittiössä on käytetty kestävää, laadukasta ja ajatonta Silestone® tasoa Noka. Noli Sörnäisten aulassa voi nauttia komeilta Silestone® Noka tasoilta vaikkapa aamu- tai iltapäiväkahvit sanomalehden lukemisen lomassa.

Silestone® Noka 2 cm. Kuva: Cosentino_Case Study_ Noli Studios

Konseptin tavoitteena on laajentaa lähivuosina jopa kymmeneen uuteen kohteeseen pääkaupunkiseudulla sekä myöhemmin myös muihin Pohjoismaihin.   

Referenssihankkeet Cosentino Finland Oy

Scandic Grand Central Helsinki

Scandic Grand Central Helsinki

Uudisrakennus | Helsinki | Ei tiedossa

Eliel Saarisen suunnittelema päärautatieaseman hallintorakennus vuodelta 19...

Noli Studios Myyrmäki

Noli Studios Myyrmäki

Uudisrakennus | Vantaa | Ei tiedossa

Pohjoismainen kiinteistösijoitus- ja kehitysyhtiö NREP Oy:n lanseerama Noli S...

Lohjan Asuntomessut 2021: Idyll, kohdenumero 16

Lohjan Asuntomessut 2021: Idyll, kohdenumero 16

Lohja

Designtalo Idyll on Lohjan Asuntomessujen 2021 ainoa hiilineutraali kohde. ...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän