Dektonin® 2020 mallistossa uusia värejä

Päivämäärä: 9.3.2020

Cosentino julkistaa Dektonin® vuoden 2020 mallistossa uuden valikoiman värejä sen erittäin tiiviille materiaalille.

  • Lanseeraus on osa Cosentinon innovatiivista The Collection -mallistoa, joka jatkaa vuosittain julkistettavien värien ja värikokoelmien perinnettä.
  • Dektonin uudet värikokoelmat ovat korkealuokkaiset Dekton® Liquid- ja Dekton® Chromica -kokoelmat sekä Avant-Garde‘20- ja Portfolio‘20 -sarjat.

Cosentino julkaisee innovatiivisen The Collection -malliston, joka jatkaa vuosittain julkistettavien värien ja värikokoelmien perinnettä. Yritys on sitoutunut luomaan ainutlaatuista, korkealuokkaista ja omaperäistä muotoilua ja varmistaa jälleen kerran erottuvansa joukosta tarjoamalla uudenlaisen tavan esitellä ja markkinoida uusimpia tuotteitaan lähivuosien aikana.

The Collection -konsepti on tästä lähin Cosentinon pääasiallinen tapa julkistaa maailmalle sekä uusia kokoelmia ja värejä että myös tuotemerkkiensä Dekton®, Silestone® ja Sensa by Cosentino® uusia tuotteita. Yrityksen uudet menettelytavat näkyvät myös uudenlaisessa segmentoinnissa. Korkealuokkaisuutensa vuoksi osa värikokoelmista tulee olemaan saatavilla asiakasuskollisuusohjelman kautta vain Cosentinon parhaille asiakkaille.

Tämä uraauurtava menettely aloitetaan tänä vuonna Dektonin® vuoden 2020 malliston maailmanlaajuisen lanseerauksen yhteydessä. Mallistoon kuuluu neljä värikokoelmaa, joista jokaisella on omanlaisensa ilme. Kokoelmista löytyy avantgardistisia kuviointeja, ainutlaatuisen upeita tyylejä ja lumoavia värisävyjä. Eniten joukosta erottuu Lontoossa toimivan suunnittelustudio PATTERNITYN suunnittelema sulava ja hienostunut Dekton® Liquid -kokoelma, joka sai lämpimän vastaanoton Design Miamin muotoilufoorumissa. Luonnon herkkyyttä kuvaava ja Daniel Germani Designsin kanssa yhteistyössä suunniteltu Dekton® Chromica erottui myös edukseen.

Toinen merkittävä innovaatio on Avant-Garde‘20-kokoelma, jonka kolme ainutlaatuista, värikästä ja ensiluokkaista värivaihtoehtoa tekevät suuren vaikutuksen tilojen sisustukseen. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä Dektonin® vuoden 2020 mallistossa on päivittäistä elämää ja klassisten tyylien ja luonnollisten sävyjen innoittamia värejä rakastaville suunnattu Portfolio‘20-kokoelma.

Dekton® by Cosentino

Dekton® by Cosentino on vallankumouksellinen, innovatiivinen ja erittäin kompakti pinta sisustuksen ja arkkitehtuurin tarpeisiin. Se on valmistettu ekslusiivisella hiukkasten sintrausmenetelmällä, joka on innovatiivinen tiivistysprosessi. Dekton® on valmistettu raaka-aineiden hienostuneesta seoksesta, jota käytetään lasin, seuraavan sukupolven posliinien ja kvartsipintojen valmistukseen.

Dekton®:lla on erinomaiset tekniset ominaisuudet: se kestää UV-säteilyä ja lämpöä, ei naarmuunnu, ei tahraannu eikä ime vettä.

Dekton®:sta voidaan luoda uudelleen kaikenlaisia värejä korkeatasoisesti. Dektonia valmistetaan isossa levykoossa (320 cm x 144 cm) ja viidessä paksuudessa (0,4 cm, 0,8 cm, 1.2 cm, 2 cm and 3 cm). Se on täydellinen materiaali sekä sisä- että ulkokäyttöön: julkisivuihin, päällysteisiin, verhoiluun, työtasoihin, altaisiin jne. 

Referenssihankkeet Cosentino Finland Oy

Scandic Grand Central Helsinki

Scandic Grand Central Helsinki

Uudisrakennus | Helsinki | Ei tiedossa

Eliel Saarisen suunnittelema päärautatieaseman hallintorakennus vuodelta 19...

Noli Studios Myyrmäki

Noli Studios Myyrmäki

Uudisrakennus | Vantaa | Ei tiedossa

Pohjoismainen kiinteistösijoitus- ja kehitysyhtiö NREP Oy:n lanseerama Noli S...

Lohjan Asuntomessut 2021: Idyll, kohdenumero 16

Lohjan Asuntomessut 2021: Idyll, kohdenumero 16

Lohja

Designtalo Idyll on Lohjan Asuntomessujen 2021 ainoa hiilineutraali kohde. ...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän