Dekton® Slim, uusi vallankumouksellinen muoto

Päivämäärä: 15.1.2020

  • Vain 4 mm paksu Dekton® Slim, erittäin kompakti tasomateriaali tekee täydellisen vallankumouksen arkkitehtuurin ja muotoilun maailmassa.
  • Slim yhdistää hämmästyttävät tekniset ja mekaaniset ominaisuudet, joista Dekton® tunnetaan, uudella, ohuemmalla ja kevyemmällä tavalla, joten se on helpommin hallittavissa asennettaessa.

Cosentino Group on monikansallinen espanjalainen perheyritys. Cosentino on maailman johtava innovatiivisten arkkitehtuuri- ja designtasojen valmistaja ja jakelija. Nyt esittelemme Slimin, kompaktin ja innovatiivisen, vain 4 mm paksun Dekton®-tason.

Slim on vallankumouksellinen arkkitehtuurin ja rakennushankkeiden pinnoissa - se yhdistää Dektonin® tunnetut hämmästyttävät tekniset ja mekaaniset ominaisuudet uuteen ja paljon ohuempaan, kevyempään ja hallittavampaan muotoiluun.

Dekton® Slim, joka on vain 4 mm paksu ja painaa 10 kg / m2, on ihanteellinen valinta projekteihin, jotka vaativat materiaalilta korkeaa suorituskykyä ja keveyttä. Tämä tekee Dekton®: sta täydellisen päällysteen kalusteisiin, oviin tai suuriin paneleihin sekä moneen muuhun tarkoitukseen.

Slim täydentää täydellisesti kaikkia piirteitä ja ominaisuuksia, joista Dekton® on ollut tunnettu jo ensimmäisestä päivästä lähtien. Se on valmistettu innovatiivisella ultra-tiivistysprosessilla, joten Dekton®-työtaso kestää hyvin naarmuja, tahroja, lämpöä ja ultraviolettisäteitä eikä ime vettä. Se voidaan tuottaa yhtenä isona pintana koossa 320 cm x 144 cm, jossa kuosit saadaan näyttämään upealle. Tällä hetkellä Slim on saatavilla yhdeksässä Dekton®-sävyssä ja sitä kehitetään vähitellen kattamaan muutkin värit.

Dekton® Slim esiteltiin ensimmäisen kerran Milanon kansainvälisillä huonekalumessuilla v. 2018, joilla se sai hyvin positiivista palautetta sekä alan ammattilaisten että kuluttajien keskuudessa.

Uuden Slim-paksuuden ansiosta Dekton® vahvistaa jälleen asemaansa innovaatioiden, monipuolisuuden, laadun ja maksimaalisen suorituskyvyn, arkkitehtuurin ja muotoilun maailmassa.

Dekton® by Cosentino

Dekton® by Cosentino on vallankumouksellinen, innovatiivinen ja erittäin kompakti pinta sisustuksen ja arkkitehtuurin tarpeisiin. Se on valmistettu ekslusiivisella hiukkasten sintrausmenetelmällä, joka on innovatiivinen tiivistysprosessi. Dekton® on valmistettu raaka-aineiden hienostuneesta seoksesta, jota käytetään lasin, seuraavan sukupolven posliinien ja kvartsipintojen valmistukseen.

Dekton®:lla on erinomaiset tekniset ominaisuudet: se kestää UV-säteilyä ja lämpöä, ei naarmuunnu, ei tarhraannu eikä ime vettä.

Dekton®:sta voidaan  luoda uudelleen kaikenlaisia värejä korkeatasoisesti. Dektonia valmistetaan isossa levykoossa (320 cm x 144 cm) ja viidessä paksuudessa (0.4 cm, 0.8 cm, 1.2 cm, 2 cm and 3 cm). Se on täydellinen materiaali sekä sisä- että ulkokäyttöön: julkisivuihin, päällysteisiin, verhoiluun, työtasoihin, altaisiin jne.

Osana sitoutumistamme kestävään kehitykseen ja kiertotalousmalliin, Dektonin eri värejä valmistetaan tuotannon ylijäämästä: käytetään uudelleen ja annetaan niille uusi elämä. Vuonna 2016 Cosentino teki Dekton®: lle ympäristötuotteita koskevan julistuksen (Environmental Product Declaration).

Dekton® on valittu moniin merkittäviin arkkitonisiin ja designprojekteihin ympäri maailmaa, kuten Rafa Nadal Academy by Movistariin Manacorissa, Valdebebas 127 -asuinrakennusprojektiin Madridissa, 4* and 5* Hipotels-hotelleihin  Palma de Mallorcalla, Gunni & Trentino-showroomiin Madridissa, TOPA Sukaldería-ravintolaan San Sebastiániassa Espanjassa, Archway Toweriin Lontoossa Englannissa, Le Méridien-hotelliin Yilanissa Taiwanissa, Cap Ferrat-rakennukseen Río de Janeirossa Braziliassa ja Thomas Kellerin The French Laundry-ravintolaan Californiassa USAssa.

Referenssihankkeet Cosentino Finland Oy

Scandic Grand Central Helsinki

Scandic Grand Central Helsinki

Uudisrakennus | Helsinki | Ei tiedossa

Eliel Saarisen suunnittelema päärautatieaseman hallintorakennus vuodelta 19...

Noli Studios Myyrmäki

Noli Studios Myyrmäki

Uudisrakennus | Vantaa | Ei tiedossa

Pohjoismainen kiinteistösijoitus- ja kehitysyhtiö NREP Oy:n lanseerama Noli S...

Lohjan Asuntomessut 2021: Idyll, kohdenumero 16

Lohjan Asuntomessut 2021: Idyll, kohdenumero 16

Lohja

Designtalo Idyll on Lohjan Asuntomessujen 2021 ainoa hiilineutraali kohde. ...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän