Dekton® by Cosentino lanseeraa Uyunin

Päivämäärä: 5.5.2020

Uyuni on vallankumouksellinen valkoinen väri, joka tarjoaa täysin uudenlaisen ja teknisen pinnan ammattilaisille ja asiakkaille. Uyuni kuvastaa korkealaatuista muotoilua ja omalaatuisuutta.

Erittäin tiivis Dekton® by Cosentino mullistaa arkkitehtuurin ja muotoilun alat lanseeraamalla uuden Uyuni-värin, joka on tämän hetken markkinoiden voimakkain, puhtain ja pehmein valkoinen värisävy. Dekton® Uyuni on vallankumouksellinen ja mullistava valkoinen väri, joka tarjoaa ammattilaisille ja asiakkaille täysin uudenlaisen, uraauurtavan ja omalaatuisen teknisen pinnan.

Maailman suurimman suolatasangon mahtavuuden ja visuaalisen puhtauden innoittamassa Uyunissa on huomiota herättävä valkoinen sävy ja jäisen kristallinen ulkomuoto. Uyunin luoma mystinen vaikutelma muistuttaa ainutlaatuista luonnonihmettä. Sen pehmeän tuntuinen mattapinta on aidosti miellyttävä koskettaa. Ainutlaatuisten ominaisuuksiensa vuoksi Uyuni tarjoaa upeita suunnittelumahdollisuuksia innovatiivisesti suunnitelluille tiloille, projekteille ja arkkitehtoniselle suunnittelulle. Sen avulla tiloihin voidaan luoda suurenmoista avaruuden, valoisuuden, järjestyksen, puhtauden sekä raikkauden tuntua.

Dektonin® tuotepäällikkö Carmen González Peregrin: ”Elämme jatkuvan muutoksen aikaa, jossa ihmiset kokeilevat ja vaativat nykyisten suuntausten lisäksi uusia materiaaleja, pintoja ja värejä. Tämä inspiroi meidät luomaan jotakin uutta ja ainutlaatuista, joka eroaa muista markkinoilla saatavilla olevista valkoisista sisustuspintamateriaaleista. Uyunin hienovarainen sininen sävy luo jäisen ja puhtaan tunnelman sen voimakkaan valkoiselle ja kristalliselle värille.”

Cosentinon maailmanlaajuisesti lanseeraama The Collection Dekton® 2020 -mallisto sisältää valikoiman innovatiivisia ja uraauurtavia värejä. Uyuni on osa tämän malliston Dekton® Chromica-kokoelmaa, jonka hienot ja ainutlaatuiset värit ovat maailman vaikuttavimpien ja kaukauisimpien luonnonkohteiden innoittamia. Uyuni on täysin uudenlainen korkealaatuinen tuote ja hieno lisä Dektonin® värivalikoiman valkoisiin sävyihin. Uyunin mahdollistamien rajattomien suunnittelumahdollisuuksien ansiosta siihen voi yhdistellä monipuolisesti eri värejä ja materiaaleja.

Dektonin® suuren laattakoon ansiosta Uyunia voidaan käyttää erittäin monissa sisä- ja ulkotilojen käyttökohteissa. Dekton® by Cosentinon uraauurtavien erittäin tiiviiden pintojen erinomaiset tekniset ja mekaaniset ominaisuudet tekevät siitä ihanteellisen valinnan keittiön ja kylpyhuoneen työtasoksi, lattiapäällysteeksi, pinnoitteeksi ja julkisivumateriaaliksi.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän