Cosentino tuo markkinoille uuden Silestone® Loft -malliston

Päivämäärä: 20.10.2020

Cosentino tuo markkinoille uuden Silestone® Loft -malliston, joka sisältää viisi teollisen tyylin innoittamaa väriä. Tämä menneisyyden ja nykyisyyden välinen yhteys johti meidät luomaan uuden Silestone® Loft -kokoelmamme, joka sisältää värit Camden, Poblenou, Seaport, Nolita ja Corktown. Kuulostavatko nämä nimet tutuilta? Ne edustavat viittä omalaatuisen historian omaavaa ikonista kaupunginosaa, joiden teollinen estetiikka näkyy niiden kaduissa, rakennuksissa, kaupunkikalusteissa ja sisustussuunnittelussa.
                            
Silestone® Loftin merkittävimpiä uusia ominaisuuksia on sen valmistuksessa ensimmäistä kertaa käytetty innovatiivinen ja ainutlaatuinen HybriQ+-teknologia. HybriQ+ on laadullinen harppaus Silestone®-tuotemerkin kehityksessä. Se on uusi tuotantoprosessi, joka heijastaa yrityksen sitoutumista ympäristöön, kiertotalouteen ja kestävään kehitykseen. Tämä innovatiivinen prosessi käyttää kierrätettyjä raaka-aineita, kuten lasia, Silestone® Loft -kokoelman värivaihtoehtojen valmistuksessa. Lisäksi tämä Cosentinon uusi tuotantoprosessi käyttää ainoastaan uusiutuvaa energiaa ja 98 prosenttia siinä käytetystä vedestä on kierrätettyä. 

Lisätietoa uusista Silestone Loft sarjan tuotteista, paina tästä.
 

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän