“Cosentino We”, uusi maailmanlaajuinen ammattilaisyhteisö

Päivämäärä: 9.11.2020

  • Cosentino We on uusi askel Cosentinon olemassaolevaan kanta-asiakuusohjelmaan. Se tarjoaa uusia palveluja kiviveistämöille, keittiömyyjille, arkkitehdeille ja sisustussuunnittelijoille.  
  • Kahden vuoden kovan työn tulos, Cosentino We, on osa Cosentinon suorittamaa digitaalista muutosprosessia, jonka tavoitteena on johtaa toimialan ja omien sisäisten prosessien digitalisointia ja innostaa ja edistää asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden uskollisuutta.

Cosentino tunnustaa ryhmätyön avaintekijänä virstanpylväiden saavuttamisessa ja on sen seurauksena suuntautunut kohti asiakkaita ja kumppaneita. Tämän filosofian mukaisesti yritys on digitaalisen muutoksen kärkijoukossa perustanut uuden kansainvälisen digitaalisen yhteisön Cosentino We:n, joka yhdistää eri ammattilaiset, jotka valitsevat Dekton®, Silestone® ja Sensa Cosentino® pintoja projekteihinsa. Tutustu ja kirjaudu Cosentino We-yhteisöön täällä: https://pro.cosentino.com/s/rewards?language=fi

Tämä projekti perustuu uuteen digitaaliseen ekosysteemiin, joka vie yrityksemme nykyisen kanta-asiakasohjelman askeleen pidemmälle, muuttamalla yhteistyön ja viestinnän keinoja ja avaamalla ovia uusille ammattiryhmille, kuten arkkitehdeille ja sisustussuunnittelijoille.

Cosentino We tarjoaa kiviveistämöille, keittiömyyjille, arkkitehdeille ja sisustussuunnittelijoille monipuolisia mahdollisuuksia kasvattaa liiketoimintaa uusien ja ketterien digitaalisten työkalujen avulla. Yhteisössä on mahdollisuudet parempaan tiedonsaantiin, parannettuja tapoja tutustua tuotemerkkeihin, tuotteisiin ja hankkeisiin, läheisempään suhteeseen loppuasiakkaaseen, entistä parempaan näkyvyyteen ja vuoropuheluun eri kansallisuuksien ja jopa eri kieltä puhuvien ammattilaisten kesken.

Cosentino We tarjoaa neljä yhteistyötasoa ammattiryhmien mukaan:

“Pro”: Sisustussuunnittelijoille on mahdollisuus tilata mallipaloja yhteisön kautta.

“Elite”: Saatavilla arkkitehdeille, suunnittelijoille, jälleenmyyjille ja muurareille.

“Premium”: Saatavilla arkkitehdeille, suunnittelijoille, jälleenmyyjille ja muurareille. Elite-tasolle voi siirtyä, kun on saavuttanut minimimäärän tuotemerkkiemme laskutusta/myyntiä.

Cosentino We:n lähestymistavalle on ominaista työkalujen kehittäminen, sillä nopeudella ja ketteryydellä, jonka digitaalinen maailma pystyy tarjoamaan. Yhteistyötasot vastaavat jokaisen siihen kuuluvan käyttäjäprofiilin tarpeisiin.

Referenssihankkeet Cosentino Finland Oy

Scandic Grand Central Helsinki

Scandic Grand Central Helsinki

Uudisrakennus | Helsinki | Ei tiedossa

Eliel Saarisen suunnittelema päärautatieaseman hallintorakennus vuodelta 19...

Noli Studios Myyrmäki

Noli Studios Myyrmäki

Uudisrakennus | Vantaa | Ei tiedossa

Pohjoismainen kiinteistösijoitus- ja kehitysyhtiö NREP Oy:n lanseerama Noli S...

Lohjan Asuntomessut 2021: Idyll, kohdenumero 16

Lohjan Asuntomessut 2021: Idyll, kohdenumero 16

Lohja

Designtalo Idyll on Lohjan Asuntomessujen 2021 ainoa hiilineutraali kohde. ...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän