Cosentino oli mukana Tuusulan asuntomessuilla kahdessatoista kohteessa

Päivämäärä: 24.9.2020

Cosentino oli mukana Tuusulan asuntomessuilla elokuussa peräti kahdessatoista komeassa kohteessa, joiden sisustussuunnittelusta vastasivat alan ammattilaiset. Materiaalejamme oli käytetty monipuolisesti niin keittiöissä kuin kylpyhuoneissakin.

Jukkatalojen Talo Modernissa keittiön taso ja välitila oli Dekton Kelyaa. Työt toteutti Louhi Stones. Kohteen sisustussuunnittelu oli Wabi-Sabin Elina Laukkasen käsialaa.

HEVI Kivitalojen Laura Seppäsen sisustamassa kohteessa Lumitiikeri kylpyhuoneen allastaso oli Dekton Kovikia. Allaskalusteen toimitti Blau Interior.

Designtalon vaaleaan ja minimalistiseen henkeen sisustetussa Puro-kohteessa sisustussuunnittelija Mikko Toppala valitsi Keittiömaailman keittiön tasoksi kauniin Dekton Argan ja kylpyhuoneisiin ja kodinhoitohuoneeseen Silestone Eternal Marfilin.

Kastellin kohteessa Villa Hiili sisustussuunnittelija Sanna Siik-Keskisarja valitsi asukkaiden kanssa yhdessä A la Carte-keittiöön Dekton Ventus-tason.

Finnlamellin Linnamajuri-kohteessa oli runsaasti esillä materiaalejamme. Sisustussuunnittelija Linda Baki käytti Topi-Keittiön keittiössä, kodinhoitohuoneessa ja kylpyhuoneessa Dekton Glacieria, muista kylpyhuoneista löytyi Dekton Spectra-tasot.

Talo Lehtelän Keittiömaailman toimittamassa kodinhoitohuoneessa ja kylpyhuoneessa oli  Calacatta Gold-tasot. Tasot toteutti Ylämaan Graniitti.

Omatalo Kulmassa Topi-Keittiöiden keittiössä löytyi Dekton Fossil-taso.

Kontio Hill Housessa materiaalejamme löytyi monipuolisesti eri tiloissa. Tummanruskea Kontio Living-keittiö sai Silestone Merope-tason, samaa väriä löytyi myös kahden kylpyhuoneen allastasoissa. Kohteen pääkylpyhuonessa oli Silestone Calacatta Gold Armony-allastaso kahdella altaalla. Sisustussuunnittelu Kontio Design Team.

Paritalo Dupliossa löytyi Silestone Lagoon niin keittiöstä kuin kodinhoitohuone-kylpyhuoneesta. A-talon sisustussuunnittelijana toimi Sanna Piitulainen.

Jämerä kohteessa Laventeli Keittiömaailman keittiössä oli Ylämaan Graniitin toteuttama Silestone White Storm-taso.

Finnlog Hetenassa Heli Virtasen sisustaman kohteen mustassa keittiössä komeili näyttävä Dekton Laurent-taso ja välitila.

Referenssihankkeet Cosentino Finland Oy

Scandic Grand Central Helsinki

Scandic Grand Central Helsinki

Uudisrakennus | Helsinki | Ei tiedossa

Eliel Saarisen suunnittelema päärautatieaseman hallintorakennus vuodelta 19...

Noli Studios Myyrmäki

Noli Studios Myyrmäki

Uudisrakennus | Vantaa | Ei tiedossa

Pohjoismainen kiinteistösijoitus- ja kehitysyhtiö NREP Oy:n lanseerama Noli S...

Lohjan Asuntomessut 2021: Idyll, kohdenumero 16

Lohjan Asuntomessut 2021: Idyll, kohdenumero 16

Lohja

Designtalo Idyll on Lohjan Asuntomessujen 2021 ainoa hiilineutraali kohde. ...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän