ByggSMART 2023 - Agenda julkaistu

Päivämäärä: 29.8.2023

4.10.2023 järjestettävän virtuaalitapahtuman ohjelma on julkaistu. Tule mukaan verkostoitumaan. Tapahtumaan osallistuminen on maksutonta!

Ohjelmassa mukana: LUT-yliopisto, Peikko Group, Kuntaliitto, Purso Oy, ROCKWOOL Finland Oy, Teijo-Talot Oy, Wattinen / DNA Oyj, Lahti toimitilat, Green Building Council.

ByggSMART 2023 kokoaa virtuaalisesti yhteen päättäjät kuulemaan kiinteistö- ja rakennusalan kuumimmat trendit ja uutuudet. Tarjolla tuoreimmat analyysit, katsaukset ja tilastot, mutta yhtä lailla mielenkiintoisimmat käytännön opit, demot ja case-esimerkit hyödynnettäväksi heti omaan liiketoimintaasi.

Tutustu ohjelmaan ja puhujiin osoitteessa byggsmart.rpt.fiTapahtuma toteutetaan uniikkina TV:n ja tapahtuman hybridinä, joka takaa sinulle ensiluokkaisen digitaalisen kokemuksen, loistavat verkostoitumismahdollisuudet ja sparrailun muiden ammattilaisten kanssa kanssa. 

Rekisteröidy maksuttomaan tapahtumaan ja näe viimeisimmät tiedot mukana olevista asiantuntijoista ja yrityksistä.

Verkkomessujen järjestäjä on RPT Byggfakta Oy, joka on jo vuosikymmenien ajan vastannut Suomen tärkeimmistä rakennus- ja kiinteistöalan tietokannoista. Tapahtumatuotannosta vastaa Business Insight Group.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje