Viisi luetuinta uutista lokakuussa 2018

Päivämäärä: 13.11.2018

Lokakuussa riitti tapahtumia. RakennusFakta.fi:n ulkoasu uudistui ja olimme mukana FinnBuild -messuilla. Messuihin liittyvät uutiset kiinnostivatkin RakennusFakta.fi:n uutiskirjeen lukijoita, ja luetuimpien uutisten TOP5:sesta löytyy tällä kertaa myös saunavalaistus, pikakorjaushartsi sekä kennoharkkot.

Nyt kannattaa laittaa vuoden 2019 myynti- ja markkinointisuunnitelmat kuntoon.

Jos yritykselläsi on tuote josta haluaisit uutisoida rakennusalan ammattilaisille - jätä yhteydenottopyyntö viereisellä lomakkeella niin soitamme sinulle! Meidän kauttamme tavoitat tarvittaessa myös Ruotsin, Tanskan tai Norjan rakennusalan päättäjät.

1. LAMMIN BETONI OY - Lammi lanseerasi uuden tuoteinnovaation FinnBuildissa

Lammi Kuorikivi on suunniteltu vastaamaan ammattilaisten tarpeisiin ja toiveisiin. Uusi valueristeharkko syntyi halusta parantaa rappausalustan ja pinnan hallintaa sekä ominaisuuksia.


2. FinnBuild 2018 10.-12.10. Messukeskuksessa

Kasvava kansainvälisyys näkyy FinnBuildissa monikansallisten yritysten osallistumisessa. Mukana on yrityksiä 20 maasta aina Etelä-Koreaa myöten.

 

3. CARIITTI OY - Tasainen valo saunan selkänojaan

Sauna Linearilla saat tasaisen valon selkänojaan sekä ylälauteen etureunaan.


4. ARDEX OY - Markkinoiden helpoin pikakorjaushartsi

ARDEX P 10 SR -pikakorjaushartsi on erittäin helppokäyttöinen tuote sisätiloissa vaurioalueille, saumoihin ja hiushalkeamiin.


5. WIENERBERGER OY - Oulussa luotetaan kennoharkkoon

Liikelaitos Oulun Tilakeskus on käynnistänyt kesän 2018 kuluessa kaksi koulurakennushanketta Metsokankaan ja Ritaharjun alueilla.


RakennusFakta.fi-uutiskirje koostuu rakennusalan uutisista. Tilaa uutiskirje itsellesi, vaikka tämän sivun oikeasta reunasta, niin saat tietoa rakennusalan jännittävistä uutuuksista suoraan sähköpostiisi.

Haluatko omat tuoteuutisesi mukaan uutiskirjeeseen tai tuotteesi rakennusalan päättäjien työpöydälle? Jätä meille yhteydenottopyyntö niin soitamme sinulle!

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje