Markkinoiden helpoin pikakorjaushartsi

Päivämäärä: 10.10.2018

ARDEX P 10 SR -pikakorjaushartsi on erittäin helppokäyttöinen tuote sisätiloissa vaurioalueille, saumoihin ja hiushalkeamiin. Pakkaus koostuu kahdesta muovipullosta sisältäen liitoshakasia ja suojakäsineet. Komponentit sekoitetaan keskenään ravistamalla noin 15 sekunnin ajan ilman työkaluja. Tuote voidaan siististi käyttää suoraan pullosta.

Pikakorjaushartsilla on hyvä tunkeutuvaisuus alhaisen viskositeetin ansiosta. Se soveltuu betonipinnoilla halkeamien täyttöön sekä listojen ja kiskojen liimaamiseen puupinnoilla, luonnonkivillä, keraamisilla laatoilla ja muilla lujilla pinnoilla. Käy myös osittain irtonaisten parkettien kiinnittämiseen.

ARDEX P 10 SR on kuormitettavissa jo n. 20 minuutin kuluttua ja jatkotyöskentely on mahdollista 30–40 minuutin kovettumisen jälkeen.

Tuote on hajuton ja EC1PLUSR -luokitus takaa erityisen pienet emissiot.

Tutustu tuotteeseen ARDEX P 10 SR tästä

Katso käytännössä pikakorjaushartsin sekoitus ja käyttö

ARDEX on yksi maailman johtavista vedeneristys-, betoninkorjaus-, tasoite- ja laatoitusmateriaalien valmistajista. Emme tyydy tarjoamaan pelkästään tuotteita, jotka riittävät kattamaan rakennusalan vaatimukset. Jatkuvalla tutkimuksella ja tuotekehityksellä voimme tarjota tuotteita ja järjestelmäratkaisuja, jotka ovat kehityksen kärjessä sekä tukevat ammattilaisten työtä laadullisesti ja työaikaa tehokkaasti säästäen.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi