Viisi luetuinta uutista heinäkuussa 2018

Päivämäärä: 15.8.2018

Missasitko viisi suosituinta uutista RakennusFakta.fi:ssä heinäkuussa 2018?  Sinulla on nyt mahdollisuus lukea ne uudelleen.

Heinäkuussa RakennusFakta.fissä on ollut monia mielenkiintoisia uutisia rakennusalalle. 

Tässä alla viisi luetuinta.

1. Teknos Oy: PANEELISEINÄMAALI ja HIRSIVAHA sisäpinnoille

Paneeli- ja hirsipintojen käsittely ei ole koskaan ollut näin helppoa! Teknoksen peittävä PANEELISEINÄMAALI ja kuultava HIRSIVAHA antavat kauniin ja kestävän suojan paneeli- ja hirsipinnoille sisätiloissa.


2. SFS intec Oy - SOTER, uusi putoamissuojaus-järjestelmä SFS inteciltä

Rakennusteollisuuden kiinnikevalmistaja SFS intec Oy tuo markkinoille uuden SOTER-turvavaijerijärjestelmän, jonka ainutlaatuinen kiinnitystapa antaa joustavuutta suunnitteluun ja työmailla asennuksen aikatauluttamiseen.


3. Suomen 3M Oy - 3M-auringonsuojakalvolla työviihtyvyyttä ja energiansäästöä

Pauligin Vuosaaressa sijaitsevan toimitalon ikkunoihin asennettiin 3M Prestige -auringonsuojakalvot. Ne lisäävät työviihtyvyyttä ja vähentävät energiankulutusta.


4. Coating Source Oy - Nowocoat:lta laadukas 1-komponenttinen peltikattopinnoite

Nowo Metal Roof Top WB on erittäin laadukas ja vuosien kokemuksella kehitetty yksikomponenttinen peltikattopinnoite, joka on saatavana yleisissä RR-värisävyissä.


5. Pedelux Oy - Koteloidut pimennysverhot

Laadukkaasta ja laajasta pimennysverhovalikoimastamme lötytyy pimennysverhoratkaisu ikkunaan kuin ikkunaan. Valikoimassa on sekä osittain että täysin pimentäviä vaihtoehtoja.

RakennusFakta.fi uutiskirje koostuu rakennusalan uutisista. Tilaa uutiskirje itsellesi niin saat tietoa rakennusalan jännittävistä uutuuksista suoraan sähköpostiisi.

Haluatko omat tuoteuutisesi mukaan uutiskirjeeseen? Jätä meille yhteydenottopyyntö niin soitamme sinulle!

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän