SOTER, uusi putoamissuojaus-järjestelmä SFS inteciltä

Päivämäärä: 28.3.2019

Rakennusteollisuuden kiinnikevalmistaja SFS intec Oy tuo markkinoille uuden SOTER-turvavaijerijärjestelmän, jonka ainutlaatuinen kiinnitystapa antaa joustavuutta suunnitteluun ja työmailla asennuksen aikatauluttamiseen. Kiinnityspisteet voidaan asentaa valmiille katolle suoraan vesikatteen ja eristeen päälle, ja ne sopivat lähes kaiken tyyppisille katoille. Valikoimassa ovat vaijerijärjestelmät ulkokatoille, rakennuksen sisällä oleviin pään yläpuolisiin kohteisiin sekä pystytikkaisiin. Vaijerin kiinnityspisteisiin integroitu nykäyksenvaimennus varmistaa putoamisen aiheuttaman, käyttäjään ja kattorakenteisiin kohdistuvan voiman rajoittamisen alle 6 kN. SOTER turvavaijerijärjestelmään voidaan kytkeä useampi käyttäjä samanaikaisesti ja vaijerijärjestelmä on mahdollista asentaa myös olemassa oleville katoille.

Vaijerijärjestelmässä liikkuessa kytketään liitosköysi karbiinihaalla järjestelmän kulkijaan. Kulkija ohittaa vapaasti kiinnityspisteiden välikannakkeet, eikä käyttäjän tarvitse irrottaa itseään korkealla liikkuessaan. Tämä mahdollistaa turvallisen työskentelyn, ja työntekijä voi keskittyä työnsä tekemiseen.

- SOTER-vaijerijärjestelmien käyttö on yksinkertaista ja turvallista, kertoo Timo Sundberg, SFS intecin tuotepäällikkö. Kun on helppokäyttöinen suojajärjestelmä, ei käyttäjällä ole syitä olla käyttämättä sitä.

Järjestelmään kuuluu muun muassa nykäystä vaimentavia ankkuripisteitä ja elementtejä, vaijerin kulma- ja välikannattimia, vaijerikulkijoita sekä erilaisia kiinnitystarvikkeita eri kattotyypeille. SOTER tuotteet on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä. Vaakavaijerit täyttää standardien BS EN 795:2012 ja CEN/TS 16415 vaatimukset. Täten se sallii useamman henkilön samanaikaisen käytön. Pystyvaijeri täyttää BS EN 353-1:2014 standardin vaatimukset. SFS intec antaa SOTER-järjestelmille tarvittaessa 25 vuoden takuun.

Lisätietoja SFS intec Oy, 09-31549810 tai [email protected]

Referenssihankkeet SFS intec Oy

Gustav Paulig Oy Ab:n paahtimo ja toimistotilat

Gustav Paulig Oy Ab:n paahtimo ja toimistotilat

Uudisrakennus | Helsinki | 120,00 MEUR

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa toimistotalot, paikkakunnalla Helsi...

Itella-Pennala, logistiikkakeskus

Itella-Pennala, logistiikkakeskus

Uudisrakennus | Orimattila | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa tavaraterminaalit, paikkakunnalla O...

Ilvesvuoren logistiikkakeskus

Ilvesvuoren logistiikkakeskus

Uudisrakennus | Nurmijärvi | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa tavaraterminaalit, paikkakunnalla N...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän