Nowocoat:lta laadukas 1-komponenttinen peltikattopinnoite

Päivämäärä: 25.6.2018

Nowo Metal Roof Top WB on erittäin laadukas ja vuosien kokemuksella kehitetty yksikomponenttinen peltikattopinnoite, joka on saatavana yleisissä RR-värisävyissä. Roof Top WB sisältää aktiivisia ruostesuojapigmenttejä ja soveltuu erilaisten pelti- ja teräskattojen, seinäpeltien sekä alumiini ja sinkkipintojen suojaamiseen korroosiota ja sään rasitusta vastaan.

Nowo Metal Roof Top WB on helppo levittää pensselillä tai korkeapainruiskulla ja tuote kuivuu nopeasti kerrosten välillä. 1-kerros huoltomaalaukseen on mahdollista saavuttaa 300-400 μm märkäkerrospaksuus tarvittaessa. Nowo Metal Roof Top WB pinnoite on erittäin elastinen ja muodostaa lujan tartunnan alustaan.

Peltikaton esivalmisteluun suositellaan Nowo Metal Cleaner -pesuainetta ja ruosteisten kohtien käsittelyyn Nowo Metal Special Primer SB-pohjustetta. NowoCoat -valikoimista löytyy myös erittäin haastavien peltipintojen maalaamiseen 2K-peltikattomaali. Tiedustele paikalliselta kattourakoitsijaltasi Coating Source Oy:n maahantuomia NowoCoat-peltikattotuotteita.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän