Suomen Luonnonsuojeluliitto

Suomen luonnonsuojeluliiton 15 alueellista luonnonsuojelupiiriä ja niihin kuuluvat yli 180 paikallisyhdistystä tekevät ruohonjuuritason luonnonsuojelutyötä monimuotoisemman luonnon ja puhtaamman ympäristön hyväksi. Liiton toiminta on avointa kaikille luonto- ja ympäristöasioista kiinnostuneille.

Kun tuli aika uudistaa liiton toimistotilat vastaamaan nykypäivän tarpeita, nousivat kalustajakumppanin valinnan perusteeksi tietenkin ympäristöarvot ja kestävän kehityksen mukaiset toimintatavat.

RPT SMART tehostaa ja nopeuttaa jokapäiväistä työntekoasi. RPT SMARTin kautta saat tiedon kaikista Suomen rakennushankkeista ja työmaista.
RPT SMART

Mukana olleet yritykset

Kinnarps Oy

Kinnarpsin Luonnonsuojeluliitolle suunnittelemassa sisustuksessa on yhdistetty sopuisasti ajan jo patinoimia kalusteita sekä modernia muotoilua. Muun muassa perinteiset, jo 20 vuotta käytössä olleet Lundia-hyllyköt saivat seurakseen uudet, sähköisesti säädettävät sarjan[P] työpöydät ja ergonomiset 6/8000-työtuolit.

Tilan ääniympäristöä parannettiin pirteillä pöytä- ja lattiaseinäkkeillä ja tiloihin tuotiin myös korkeita pöytiä, joiden ääressä voi tehdä ryhmätöitä ja palaverit voi käydä seisten tai baarituolilla istuen. Sisustuksen yleisilme on rennon kotoisa ja värityksellään se vie ajatukset keväiseen metsään ja puhtaiden vesien äärelle. Sisustusratkaisu kuvastaa hyvin myös Luonnonsuojeluliiton laajempaa tavoitetta tarjota ihmisille terveellinen, turvallinen ja viihtyisä ympäristö.

"Yhteistyö Kinnarpsin kanssa sujui hienosti. Yrityksessä ymmärrettiin haasteet joita kansalaisjärjestön pieni budjetti asetti toimiston sisustamiselle. Kinnarpsilla tultiin vastaan kustannuksissa ja Luonnonsuojeluliitto sai viihtyisät ja paremmalla ergonomialla toteutetut tilat. Uudet kalusteet ovat korkealaatuisia ja kestävästi tuotettuina tukevat Luonnonsuojeluliiton arvomaailmaa," kertoo Luonnonsuojeluliiton yhteistyövastaava Pirjo Itkonen.


Liitetyt tuotteet

Toimistoympäristöt

Kinnarpsin Luonnonsuojeluliitolle suunnittelemassa sisustuksessa on yhdistetty sopuisasti ajan jo patinoimi ...


Samankaltaiset referenssihankkeet

Aalto University Executive Education

Aalto University Executive Education

Helsinki

Aalto EE tarjoaa korkealaatuisia liikkeenjohdon kehittämispalveluja. Aalto EE...


Accountor Tower Espoon Keilaniemi

Accountor Tower Espoon Keilaniemi

Espoo

Vuonna 1976 valtionyhtiö Nesteelle valmistui näyttävä 84-metrinen torni, jo...


Ahlsell Oy:n uusi pääkonttori

Ahlsell Oy:n uusi pääkonttori

Hyvinkää

Ahlsell Oy, uusi pääkonttori, Hyvinkään logistiikkakeskus


Airport Plaza Halo

Airport Plaza Halo

Uudisrakennus | Vantaa | Yli 10 milj.EUR

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa toimistotalot, paikkakunnalla Vanta...


Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje