Varma pääkonttoriuudistus

Varma on Suomessa tehtävän työn eläkevakuuttaja, joka huolehtii yksityisen sektorin työntekijöiden ja yrittäjien eläketurvasta. Sen asiakkaana on noin 70 000 yrittäjä- ja työnantaja-asiakasta, ja yritys vastaa noin 870 000 henkilön työeläketurvasta.

RPT SMART tehostaa ja nopeuttaa jokapäiväistä työntekoasi. RPT SMARTin kautta saat tiedon kaikista Suomen rakennushankkeista ja työmaista.
RPT SMART

Mukana olleet yritykset

Kinnarps Oy

Toimitilojen uudistamisprojekti toteutettiin kokonaisuudessaan noin kahden vuoden ajanjaksolla eri vaiheissa. Projektin alkuvaiheessa käytiin useampi istunto kun koeistuttiin tuotteita laajasta Kinnarpsin, Materian ja Skandiformin malllistosta ja valittiin kaikkien 11 kerroksen lopulliset kalusteet ja näissä toimivat verhoilukankaat. Tilaajan, suunnittelijan ja projektin toteuttajien välisen tiiviin yhteistyön ansiosta työ eteni hallitusti ja aikataulussa. Kerroksittainen toteutuminen mahdollisti hankkeen jalostumisen jo käyttöön otettujen kerrosten tuomien kokemusten myötä, ja joitain muutoksia pystyttiin tekemään joustavasti jo matkan varrella.

Kinnarpsin projektikoordinaattorina toimi asiakkuudesta vastaava asiakkuuspäällikkö Anne Rosti ja hänen apunaan projekiin nimetty myyntiassistentti. Kinnarpsin oma logistiikka hoiti toimitukset, kokosi asennustiimin sekä vastasi asennuksista. Tilojen sisustussuunnittelusta vastasi dSign Vertti Kivi Oy & Co.

"Mielenkiintoinen projekti. Erityisesti mielenkiintoiseksi hankkeen teki juuri konseptin monimuotoisuus, samat ominaisuudet toistuivat erilaisissa tiloissa eri muodoissa yhdistäen suunnitelman raikkaaksi ja toimivaksi kokonaisuudeksi, sekä mahdollistaen tilojen muokattavuuden käyttäjän sen hetkisen tarpeen mukaiseksi. Kokonaisuus ja ratkaisut ovat toimivia ja laadukkaita. Taitavalla suunnittelulla, etenkin värien ja muotojen yhdistämisellä ja kokonaisuuden hahmottamisella kaikenkaikkiaan 9000 m²:n tiloista tuli todella hienot, raikkaat, monipuoliset, toimivat ja viihtyisät," kertoo Anne Rosti Kinnarps Oy.


Liitetyt tuotteet

Toimistoympäristöt

Toimitilojen uudistamisprojekti toteutettiin kokonaisuudessaan noin kahden vuoden ajanjaksolla eri vaiheiss ...


Samankaltaiset referenssihankkeet

Aalto University Executive Education

Aalto University Executive Education

Helsinki

Aalto EE tarjoaa korkealaatuisia liikkeenjohdon kehittämispalveluja. Aalto EE...


Accountor Tower Espoon Keilaniemi

Accountor Tower Espoon Keilaniemi

Espoo

Vuonna 1976 valtionyhtiö Nesteelle valmistui näyttävä 84-metrinen torni, jo...


Ahlsell Oy:n uusi pääkonttori

Ahlsell Oy:n uusi pääkonttori

Hyvinkää

Ahlsell Oy, uusi pääkonttori, Hyvinkään logistiikkakeskus


Airport Plaza Halo

Airport Plaza Halo

Uudisrakennus | Vantaa | Yli 10 milj.EUR

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa toimistotalot, paikkakunnalla Vanta...


Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi