Aalto University Executive Education

Aalto EE tarjoaa korkealaatuisia liikkeenjohdon kehittämispalveluja. Aalto EE:n missiona on rakentaa parempi maailma paremman johtajuuden keinoin sekä kasvattaa uusi johtajasukupolvi. Korkeasta laadusta kertoo menestys kansainvälisissä koulutusvertailuissa – Aalto University Executive Education sijoittui bisneskoulujen arvioinnissa maailman 50 parhaan johdon kouluttajan joukkoon.
RPT SMART tehostaa ja nopeuttaa jokapäiväistä työntekoasi. RPT SMARTin kautta saat tiedon kaikista Suomen rakennushankkeista ja työmaista.
RPT SMART

Mukana olleet yritykset

Kinnarps Oy

Tavoite

Aalto EE halusi antaa mahdollisuuksia rikkaalle ja vilkkaalle vuorovaikutukselle. Sisustusprojektin tavoitteena oli luoda yhtä viihtyisä tila kuin jo aiemmin toteutettu 2. kerroksen toimistotila; yhdistelmä monitilaisesta työympäristöstä sekä henkilökohtaisista työpisteistä.

Keskeisiksi tekijöiksi uusille tiloille asetettiin hyvä ergonomia sekä vaalea ja valoisa yleisilme, joka ottaisi huomioon tilaan tulevat taideteokset ja jättäisi riittävästi vapaata seinäpintaa tauluille.

Ratkaisu

Sisustusehdotus tehtiin Activity based work -mukaisesta toteutuksesta, jossa tila jaettiin kolmeen eri alueeseen: jaetut työpisteet, henkilökohtaiset työpisteet ja neuvottelupaikat joita täydennettiin vetäytymispaikoilla, hiljaisilla huoneilla ja pistäytymistyöpisteillä. Työpisteitä on monessa eri tilassa, joiden tunnelmaa piristävät seinien värikkäät taideteokset. Tehokkaasti ääntä vaimentavien akustiikkasermien ansiosta tilat tarjoavat työrauhaa ja yksityisyyttä, tehostevärinä on käytetty Aalto EE:n raikasta turkoosia.

Paikan voi valita tehtävän mukaan joko hiljaiseen keskittymiseen, hektiseen projektiin tai ideariiheen, jossa etua on rennosta tunnelmasta ja perinteisestä työympäristöstä poikkeavasta sisustusratkaisusta.

Kalusteet: sarja[P] pöydät, sarja[n] pöydät (desk), sarja[e] säilyttimet (POC apteekkarinkaappi), Plus-työtuolit, Aeon-istuinryhmät, Ava, Plint - puolikorkeat neuvotteluryhmät, Monolite- sohvasaarekkeet.


Liitetyt tuotteet

Toimistoympäristöt

Tavoite

Aalto EE halusi antaa mahdollisuuksia rikkaalle ja vilkkaalle vuorovaikutukselle. Sisus ...


Samankaltaiset referenssihankkeet

Accountor Tower Espoon Keilaniemi

Accountor Tower Espoon Keilaniemi

Espoo

Vuonna 1976 valtionyhtiö Nesteelle valmistui näyttävä 84-metrinen torni, jo...


Ahlsell Oy:n uusi pääkonttori

Ahlsell Oy:n uusi pääkonttori

Hyvinkää

Ahlsell Oy, uusi pääkonttori, Hyvinkään logistiikkakeskus


Airport Plaza Halo

Airport Plaza Halo

Uudisrakennus | Vantaa | Yli 10 milj.EUR

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa toimistotalot, paikkakunnalla Vanta...


Airport Plaza Hehku

Airport Plaza Hehku

Uudisrakennus | Vantaa | Yli 10 milj EUR

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa toimistotalot, paikkakunnalla Vanta...


Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje