Viherpysäkki: uusi yhteisöllinen tilaratkaisu

Päivämäärä: 8.3.2022

Viherpysäkki tarjoaa samassa paketissa luontokosketuksen, yhteisöllisyyttä ja mukavaa tekemistä. Modulaarisen rakenteensa ansiosta jokainen viherpysäkki on räätälöitävissä käyttäjiensä näköiseksi ja kokoiseksi.

Viherpysäkki sopii kaikenkokoisiin ulko- ja sisätiloihin

Viherpysäkki, jota myös Green stopiksi kutsutaan, on nopea, puistomainen ratkaisu, joka ei vaadi perustuksia tai kalliita muutostöitä. Se on suunniteltu sijoitettavaksi urbaaniin ympäristöön jo rakennetulle pinnalle, kuten asfaltille tai kivetykselle. Muokkautuvuutensa ansiosta viherpysäkki sopii kaikenkokoisiin ulko- ja sisätiloihin. Viherpysäkki tuo kodikkuutta ja suojaa suurille aukioille, mutta myös kaivattua toimintaa ja vihreyttä pienille taloyhtiöpihoille. Asiantuntijamme auttavat sopivan koon sekä sijoituspaikan valinnassa.

”Viherpysäkki pilotoitiin Helsingissä Malminkartanon aukiolla kesällä 2021. Viherpysäkin vastaanotto oli positiivinen, ja kokeilu jalosti tuotetta eteenpäin. Nyt viherpysäkki on vihdoin kaikkien saatavilla. Modulaarisen rakenteensa ansiosta, viherpysäkki skaalautuu monenlaisiin sisä- ja ulkotiloihin ja on toiminnallisuuksiltaan aina käyttäjiensä näköinen”, kertoo InnoGreenin tuotekehitystiimin vetäjä Mikko Sonninen.

Viherpysäkin osat valmistetaan suomessa

Viherpysäkki on ennen kaikkea vaivaton ratkaisu, joka kootaan käyttäjiensä näköiseksi puisista moduuliosista. Valmistamme kaikki osat Suomessa. Kun viherpysäkin moduulit, toiminnallisuudet ja kasvit on valittu, rakennamme pysäkin paikoilleen alusta loppuun. Autamme viherpysäkin huollossa ja vaihdamme toiveidesi mukaan myös kausikasvit. Talven tullen puramme moduulit ja säilömme elementit kuivassa seuraavaa kautta varten. Sinun ei tarvitse muuta kuin nauttia pysäkin luonnonläheisestä tunnelmasta.

Kuva: ROOH Studio

Runsaasti vehreyttä ja tekemistä jokaiselle

Viherpysäkin rakenne mahdollistaa runsaan vehreyden viherseinien, viherkaton ja istutusten muodossa. Luonnonmukaiset kasvivalinnat houkuttelevat viherpysäkille myös perhosia ja pörriäisiä. Rakenne mahdollistaa myös asukkaiden omat yrttiviljelmät tai syksyksi sienisadon. Valoa läpäisevä viherpysäkki on raikkaan näköinen myös silloin, kun kasveja on runsaasti. Viherpysäkissä on jokaiselle jotakin.

”Viherpysäkin pilottiversioon toteutimme shakkilaudan ja liitutaulun. Molemmat olivat aktiivisessa käytössä. Tarpeen mukaan viherpysäkkiin voidaan yhdistää monenlaista tekemistä. Joku saattaa toivoa vehreää rauhoittumistilaa, toinen taas aktivointia vihreyden keskelle. Yhdessä suunnittelemalla saadaan monipuolinen ja luokseen kutsuva vihertila”, Mikko kertoo.

Tutustu lisää alla olevasta linkistä. 

Lisää tuotteesta Viherpysäkki

Viherpysäkki

Viherpysäkki, jota myös Green stopiksi kutsutaan, on InnoGreenin täysin kotimainen innovaatio.

Referenssit

Referenssit

Tutustu referensseihimme.

Lue lisää

Yhteystiedot

Yhteystiedot

Kysyttävää? Ota meihin yhteyttä!

Lue lisää

Referenssihankkeet Innogreen

Toimistotalo Swing House Espoo

Toimistotalo Swing House Espoo

Uudisrakennus | Espoo | 20 milj. €

Espoossa sijaitseva Swing House on ultra-moderni toimistorakennus, jossa on j...

Helsinki-Vantaan terminaalin laajennus

Helsinki-Vantaan terminaalin laajennus

Laajennus | Vantaa | 400 milj. €

Helsinki-Vantaan terminaali 2:n laajennushanke on merkittävä osa lentoaseman ...

Oodi - Helsingin keskustakirjasto

Oodi - Helsingin keskustakirjasto

Uudisrakennus | Helsinki | 98,00 milj €

Monimuotoinen ja wau-efektejä sisältävä keskustakirjasto Oodi on arkkitehtoni...

Helsingin kauppakeskus Kaaren uudistaminen

Helsingin kauppakeskus Kaaren uudistaminen

Sisp. korjaus | Helsinki | 5 milj. €

Vuonna 2013 valmistunut Kauppakeskus Kaari sai elokuun lopussa 2017 uuden sis...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän