Monipuolinen ja räätälöitävä viherseinä

Päivämäärä: 1.11.2021

Viherseinien suosio jatkuu! Korkeuksiin kohoavia seiniä, pylväitä tai jopa installaatioita näkyy yhä useammissa julkisissa tiloissa ja toimistoissa. Viherseinä on näyttävän näköinen ja hyvin huollettuna lyömätön katseenvangitsija. Kysyimme InnoGreenin vihersisustuksen asiantuntijoilta, mikä viherseinissä ihastuttaa ja mitä viherseiniltä toivotaan juuri nyt.

1. Viherseinältä toivotaan räätälöitävyyttä

Modulaarisen rakenteensa ansiosta InnoGreenin viherseinä taipuu monenlaiseen tilaan ja muotoon. Jokainen seinä räätälöidään asiakkaan toiveiden ja tilan ominaisuuksien mukaisesti. On usein positiivinen yllätys, että villitkin toiveet ovat toteutettavissa.

”Asiakkaamme usein yllättyvät, miten moneen muotoon ja kokoon viherseinärakenteemme sopiikaan. Meille on itsestäänselvyys, ettemme tee kahta samanlaista viherseinää. Eihän tilatkaan ole toistensa kopioita. Jokainen toteuttamamme viherseinä on uniikki”, kertoo Sami Vainionpää, InnoGreenin myyntitiimistä.

2. Viherseinä on yrityksen brändin näköinen

InnoGreenin viherseinän rakenne mahdollistaa logon tai muun tekstielementin yhdistämisen viherseinään. Viherseinän kasvivalot korostavat vihreää sävyä sen lisäksi, että ne antavat kasveille niiden tarvitsemaa valoa. Useat asiakkaamme toivovat runsaita viherseiniä kuvastamaan yrityksen vihreitä arvoja ja rauhoittamaan tilan tunnelmaa.

Käytämme lisäksi sammalta tai jäkälää tehdessämme esimerkiksi korkean tilan viherkokonaisuuksia. Lähtökohtana on, että viherseinä suunnitellaan tilan ja käyttäjien mukaisesti ja paikallaan ollessaan se tuntuu luonnolliselta osalta tilan tunnelmaa. Toteutamme myös huoltovapaita sammalseiniä ja -installaatioita.

3. Näyttävyyttä, runsautta ja monipuolisuutta kasveissa

Yhdessä InnoGreenin kasviseinäneliössä on jopa 26 kasvia. Yhdessä seinässä voikin olla jopa satoja ellei tuhansia kasveja. Kasvivalinnat tehdään asiakkaan toiveiden mukaisesti ja lopullinen seinä on usein hyvin näyttävä, runsas ja kolmiulotteinen. Sen lisäksi, että InnoGreenin ammattitaitoiset huoltajat pitävät asiakkaiden viherseinien kasveista huolta, he myös pyydettäessä vaihtavat seiniin kausikasveja. Seinä voikin siis muuttua ja elää vuodenaikojen mukaan.

4. Vastuullinen viherseinä

Kuten kaikessa kuluttamisessa, myös viherseinähankinnoissa kiinnitetään yhä enemmän huomiota viherseinän vastuullisuuteen. InnoGreenin modulaarinen viherseinärakenne on suunniteltu sekä valmistettu Suomessa ja sille on myönnetty avainlippumerkki. Meille on ollut alusta asti selvää, että haluamme valmistaa viherseinämme aikaa kestäväksi ja turvalliseksi. Viherseiniemme runko-osilla on pitkä elinkaari ja mikäli joku haluaa luopua viherseinästään, uudelleenkäytämme viherseinän runko-osat uudessa kohteessa. Esimerkiksi Suomen Kaarinassa valmistetut kasvilaarit on 100 % uudelleenkäytetty viimeisen 8 vuoden aikana. Yksikään osa ei siis mene hukkaan.

Jokainen toteuttamamme kasviseinä tekee hyvää, sillä suojelemme jokaista myytyä kasviseinäneliömetriä kohden 1000 neliömetriä sademetsää World Land Trustin kautta.

Referenssihankkeet Innogreen

Helsingin kauppakeskus Kaaren uudistaminen

Helsingin kauppakeskus Kaaren uudistaminen

Sisp. korjaus | Helsinki | 5 milj. €

Vuonna 2013 valmistunut Kauppakeskus Kaari sai elokuun lopussa 2017 uuden sis...

Carunan uudet toimitilat

Carunan uudet toimitilat

Espoo

Carunan uusilta toimitiloilta toivottiin nuorekkutta ja brändin mukaista raik...

Birka Cruises laivan vihersisustus

Birka Cruises laivan vihersisustus

Mariehamn

Birka Cruises harjoittaa risteilyliikennettä Tukholmasta m/s Birka -risteilya...

Peabin konttorin vihersisustus

Peabin konttorin vihersisustus

Nykyaikainen toimitila on paljon muutakin kuin seinät ja katto. Yrityksen lii...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän