InnoGreenin laajentunut Koivu-tuoteperhe

Päivämäärä: 22.11.2023

Yksinkertainen on kaunista, kun InnoGreenin Koivu-tuoteperhe kasvaa kolmella uutuudella: näyttävillä sammal- ja jäkälätauluilla, näppärällä tilanjakajaruukulla, joka on mitoitettu hyllyjen päälle ja ikkunalaudoille, sekä koivurunkoisella viherseinällä. Suositut, tilaustyönä valmistuvat Koivu-tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa suomalaisesta koivuvanerista.

Kauniit, funktionaaliset ja vastuullisesti valmistetut Koivu-sarjan ruukut, tilanjakajat, taulut ja viherseinät sopivat designinsa ja värivaihtoehtojensa puolesta monenlaiseen tilaan ja sisustukseen. Uniikeista vihersisustuksen ratkaisuista ja tuotteistaan tunnettu InnoGreen pyrkii uudistamaan viheralaa tuoden markkinoille vastuullisempia vaihtoehtoja nauttia vihreydestä urbaanissa ympäristössä oli kyse sitten sisä- tai ulkotilasta.

Sammaltrendi kiihtyy - nyt tulevat sisustukselliset sammal- ja jäkälätaulut!

Vihreänä säilyvät sammalseinät ja -installaatiot ovat ihastuttaneet ja kasvattaneet suosiotaan tasaisesti jo vuosikymmenen ajan. Räätälöityjen sammalkokonaisuuksien lisäksi InnoGreen tuo nyt markkinoille valmiit, luontoa hehkuvat sammal- ja jäkälätaulut. Kevyitä, nopeasti ripustettavia tauluja on saatavilla kolmessa eri muodossa: pyöreänä, neliönä ja suorakulmiona. Monipuoliset koko- ja muotovaihtoehdot mahdollistavat taulujen sijoittamisen niin suuriin kuin pieniinkin tiloihin. Tauluja voi sommitella myös ryhmittäin kauniiksi kokonaisuuksiksi.

Pyöreä, saatavilla halkaisijat S 60 cm, M 90 cm ja L 120 cm
Neliskulmainen, saatavilla koot S 60x60 cm, M 90x90 cm ja L 120x120 cm
Suorakulmainen, saatavilla koot S 120x60 cm ja M 180x90 cm

Koivu-viherseinä muuntuu myös tilanjakajaksi

Modulaarisesta viherseinästään tunnettu InnoGreen laajensi tuotevalikoimaansa ruukkuihin, kun Koivu-ruukut lanseerattiin keväällä 2022. Ruukut otettiin avosylin vastaan, sillä vastuulliselle ruukkuvaihtoehdolle oli huutava tarve. Koivu-ruukkujen valmistustapa on uniikki ja patentoitu.

Raamikas Koivu-viherseinä on erityisen odotettu uutuus, jossa yhdistyy Koivu-ruukuista tuttu, ajaton design ja tinkimätön patentoitu viherseinäteknologia. Koivu-viherseinän voi sijoittaa katseenvangitsijaksi seinälle, kuten muutkin InnoGreenin viherseinät. Vaihtoehtoisesti Koivu-viherseinää voi käyttää kaksipuolisena tilanjakajana, jota voi siirtää vaivatta vaikka tilasta toiseen.

Koivu-viherseinässä on jopa 48 aitoa kasvia ja viherseinä kastellaan turvallisesti altakastelujärjestelmällä. Toiselle puolelle viherseinää on mahdollista saada vehreä sammal- tai jäkäläseinä tai vaikka fläppitaulu toimistokäyttöön. Aidot kasvit tarvitsevat viihtyäkseen valoa ja niukan valon tilaan InnoGreen toimittaa myös sopivat kasvivalot.

Koivu-viherseinän korkeus 125 cm, leveys 125 cm, syvyys tilanjakajana 35 cm ja seinään kiinnitettynä 25 cm
Pyörien korkeus 17 cm

Koivussa yhdistyvät kauneus ja funktionaalisuus

Ajaton muotoilu ja monipuoliset kokovaihtoehdot tekevät Koivu-ruukuista sopivia monenlaiseen tilaan ja tunnelmaan. Suuria tilanjakajia on saatavilla sekä jaloilla että ilman. Nyt InnoGreen tuo markkinoille tilanjakajien pikkusisaren, tilanjakajaruukun, joka on täydellinen sijoitettavaksi jo olemassa olevien kalusteiden päälle. Näppärä tilanjakajaruukku tuo vihreyttä esimerkiksi työpisteiden läheisyyteen tai hyllyköihin ilman tarvetta vaihtaa olemassa olevaa tilanjakajaratkaisua.

Koivu-sarjan keskikokoiset ja pienet ruukut toimivat osana sisustusta yksittäin sekä asetelmina. Ruukun voi valita tassuilla, renkailla tai korkeilla jaloilla. Näyttävimmän asetelman saa yhdistelemällä erilaisia Koivu-tuotteita.

Koivussa yhdistyvät ensiluokkainen suomalainen puumuotoilu ja funktionaalisuus. Kaikki tuotteet valmistetaan tilauksesta Suomessa suomalaisesta koivuvanerista. Koivuvanerin joustavuuden ansiosta ruukut ovat miltei saumattomia, ja luonnollinen puunsyy tekee jokaiseen valmistettuun ruukkuun uniikin pinnan.

Miksi valita Koivu?
 

  • Vastuullinen vaihtoehto.
  • Valmistettu Suomessa suomalaisesta koivuvanerista.
  • Ajaton muotoilu ja kaunis, luonnollinen puupinta.
  • Monipuoliset koko-, muoto- ja jalkavaihtoehdot.
  • Toiveiden mukainen pintakäsittely värillä tai ilman.
  • Koivu-ruukut toimitetaan yhdessä 100 % kierrätysmuovista valmistettujen
    Orthex-sisäruukkujen kanssa.
     

Ota yhteyttä: [email protected] tai 010 583 3595

Lisää tuotteesta Viherseinät

Viherseinät

InnoGreen tarjoaa kattavan valikoiman viherseinäratkaisuja, jotka ovat sekä näyttäviä että kestäviä. että ekologisia. Valikoimastamme löydät viherseinäratkaisut eri tiloihin ja tarpeisiin, kuten toimistoihin, julkisiin tiloihin ja ulkotiloihin.

Vihersisustus

Vihersisustus

Kaunis ja hyvin suunniteltu vihersisustus tuo mielenrauhaa ja raikkautta toim...

Lue lisää

Viherseinät

Viherseinät

Markkinoiden monipuolisimmat kasviseinät.

Lue lisää

Referenssit

Referenssit

Tutustu referensseihimme.

Lue lisää

Yhteystiedot

Yhteystiedot

Kysyttävää? Ota meihin yhteyttä!

Lue lisää

Referenssihankkeet Innogreen

Helsinki-Vantaan terminaalin laajennus

Helsinki-Vantaan terminaalin laajennus

Laajennus | Vantaa | 400 milj. €

Helsinki-Vantaan terminaali 2:n laajennushanke on merkittävä osa lentoaseman ...

Toimistotalo Swing House Espoo

Toimistotalo Swing House Espoo

Uudisrakennus | Espoo | 20 milj. €

Espoossa sijaitseva Swing House on ultra-moderni toimistorakennus, jossa on j...

Oodi - Helsingin keskustakirjasto

Oodi - Helsingin keskustakirjasto

Uudisrakennus | Helsinki | 98,00 milj €

Monimuotoinen ja wau-efektejä sisältävä keskustakirjasto Oodi on arkkitehtoni...

Helsingin kauppakeskus Kaaren uudistaminen

Helsingin kauppakeskus Kaaren uudistaminen

Sisp. korjaus | Helsinki | 5 milj. €

Vuonna 2013 valmistunut Kauppakeskus Kaari sai elokuun lopussa 2017 uuden sis...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje