Kauppakeskus Kämp Galleria

Kämp Galleria (vuosina 2012–2018 Galleria Esplanad on kauppakeskus Helsingin ydinkeskustassa, Kluuvin kaupunginosassa. Se rajautuu kahden kävelykadun, Kluuvikadun ja Mikonkadun sekä Aleksanterinkadun ja Pohjoisesplanadin väliseen Antiloopin kortteliin. Kämp Galleriassa on yli 50 erikoisliikettä sekä ravintoloita ja palveluja. Kauppakeskuksen omistaa Ilmarinen ja sitä on vuodesta 2014 hallinnoinut Ovenia-yritysryhmään kuuluva Realprojekti Oy.

Kauppakeskus avattiin vuonna 1999 nimellä Kämp Galleria samassa korttelissa toimivan Hotelli Kämpin mukaan. Uusi nimi Galleria Esplanad otettiin käyttöön lokakuussa 2012, mutta vaihdettiin takaisin alkuperäiseksi syksyllä 2018.

Kauppakeskus Kämp Galleria Helsingin sydämessä on jokaisen tyylitietoisen shoppailijan pakollinen pysähdyspaikka. Esplanadin kauppakeskuksesta löytyvät kansainvälisen huippumuodin ja designin erikoisliikkeet sekä korkealuokkaiset ravintola- ja kauneuspalvelut.

Elegantti arkkitehtuuri, historiallinen miljöö sekä läheiset luksushotellit Kämp ja GLO tuovat oman, ainutlaatuisen lisänsä korttelin kansainväliseen tunnelmaan. Toivotamme sinut tervetulleeksi muodin, kauneuden ja makuelämysten pariin Kämp Galleriaan, jossa niin tuotteet kuin palvelukin ovat omaa luokkaansa – kauppakeskus Esplanadilla kutsuu viihtymään!

Kuva: Kämp Galleria
Teksti: Kämp Galleria


Liitetyt tuotteet: Viherrakentaminen ja muut pihapalvelut

Viherrakentaminen ja muut pihapalvelut

Luomme viihtyisiä, helppohoitoisia, käyttäjiensä näköisiä ja aikaa kestäviä ulkotiloja luonnon ehdoilla. Haluamme luovilla piharatkaisuillamme tukea luonnon monimuotoisuutta sekä löytää kestäviä keinoja ylläpitää vihreyttä ja hallita hulevesiä.

Innogreen Oy

Kauppakeskusympäristössä vihreys luo kodikkuutta ja pehmeyttä. KÄMP Gallerian vihersisustuksen tyyli vaihtelee kerroksien tunnelmien mukaisesti. Ensimmäiseen kerrokseen sijoitettiin runsaammin ja ryppäisiin pienempiä, erikorkuisia kasveja. Yläkertaan puolestaan tuotiin suuria saviruukkuja tuomaan terassimaista tunnelmaa. Ostosympäristöjen vihersisustuksessa on otettava huomioon kulkureitit sekä katseen suunta: Mitä näen ja koen, kun kuljen tästä? Pihalle sijoitetut männyt näkyvät suurista ikkunoista sisälle asti täydentäen sisäpuolen vihersisustuksen tunnelmaa.

RPT SMART tehostaa ja nopeuttaa jokapäiväistä työntekoasi. RPT SMARTin kautta saat tiedon kaikista Suomen rakennushankkeista ja työmaista.
RPT SMART

Lisää tuotteita Innogreen

Vihersisustus

Vihersisustus

Toteutamme räätälöityjä vihersisustuksen ratkaisuja kymmenien vuosien kokemuk...


Vihersuunnittelu

Vihersuunnittelu

Mahdollisimman näyttävä ja viimeistelty lopputulos saadaan, kun vihersuunnite...


Viherseinät

Viherseinät

Viherseinä viihtyy parhaiten sisätilassa, jossa lämpötila pysyy yli 15 asteen...


Viherpysäkki

Viherpysäkki

Viherpysäkki, jota myös Green stopiksi kutsutaan, on InnoGreenin täysin kotim...


Referenssihankkeet Lisää referenssejä yritykseltä Innogreen

Helsingin kauppakeskus Kaaren uudistaminen

Helsingin kauppakeskus Kaaren uudistaminen

Sisp. korjaus | Helsinki | 5 milj. €

Vuonna 2013 valmistunut Kauppakeskus Kaari sai elokuun lopussa 2017 uuden sis...

Carunan uudet toimitilat

Carunan uudet toimitilat

Espoo

Carunan uusilta toimitiloilta toivottiin nuorekkutta ja brändin mukaista raik...

Birka Cruises laivan vihersisustus

Birka Cruises laivan vihersisustus

Mariehamn

Birka Cruises harjoittaa risteilyliikennettä Tukholmasta m/s Birka -risteilya...

Peabin konttorin vihersisustus

Peabin konttorin vihersisustus

Nykyaikainen toimitila on paljon muutakin kuin seinät ja katto. Yrityksen lii...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän