Ravintolaketju Chico's

Chico’s on suomalainen ravintolaketju, joka kuuluu HOK-Elannon S-ryhmään. Chico’sin ruokalista edustaa Amerikan mantereen ruokakulttuuria, erityisesti hampurilaisia ja tex-mexiä.

Ensimmäinen Chico’s avattiin vuonna 1991. Vuonna 2010 Chico’s-ravintoloita oli 17, ja vuoteen 2019 ravintoloiden määrä oli supistunut seitsemään. Kaikki ketjun ravintolat sijaitsevat pääkaupunkiseudulla.

Teksti: Chico's
Kuva: Eat.fi


Innogreen Oy

Chico’s ravintoloiden vihersisustukselta toivottiin modernia ilmettä ja vihreyttä ravintolaympäristöä kunnioittaen. Ravintola tuo ympäristönä omat haasteensa vihersisustuksen suunnitteluun. Kasveja valitessa tulee huomioida tilan vähäinen valonmäärä, kasvien rajatut huoltomahdollisuudet sekä vaihteleva asiakaskunta. Tilassa vierailee päivittäen eri-ikäisiä ihmisiä sekä myös allergikkoja. Lopulta toteutuksiin valittiin sekä aitoja kasveja että silkkikasveja. Kauppakeskus Sellossa sijaitsevan Chico’sin aitojen kasvien huolto vaatii ammattilaisen otteet, sillä kohdetta varten teetätetyt istutuslaatikot ovat pienet: vihreys tuo tunnelmaa, mutta sirot laatikot antavat tilaa pöydässä rennosti istumiselle. Silkkikasveja on voitu sijoitella hieman huolettomammin, sillä niitä ei tarvitse erityisesti huoltaa. Lopputulos ravintoloissa on ollut näyttävä ja lisännyt viihtyisyyttä merkittävästi. Vihreyttä on runsaasti ja Jumbon Chico’sissa asiakkaat olivat myös päässeet arvuuttelemaan ravintolasta löytyvien kasvien määrää.

RPT SMART tehostaa ja nopeuttaa jokapäiväistä työntekoasi. RPT SMARTin kautta saat tiedon kaikista Suomen rakennushankkeista ja työmaista.
RPT SMART

Referenssihankkeet Lisää referenssejä yritykseltä Innogreen

Helsinki-Vantaan terminaalin laajennus

Helsinki-Vantaan terminaalin laajennus

Laajennus | Vantaa | 400 milj. €

Helsinki-Vantaan terminaali 2:n laajennushanke on merkittävä osa lentoaseman ...

Toimistotalo Swing House Espoo

Toimistotalo Swing House Espoo

Uudisrakennus | Espoo | 20 milj. €

Espoossa sijaitseva Swing House on ultra-moderni toimistorakennus, jossa on j...

Oodi - Helsingin keskustakirjasto

Oodi - Helsingin keskustakirjasto

Uudisrakennus | Helsinki | 98,00 milj €

Monimuotoinen ja wau-efektejä sisältävä keskustakirjasto Oodi on arkkitehtoni...

Helsingin kauppakeskus Kaaren uudistaminen

Helsingin kauppakeskus Kaaren uudistaminen

Sisp. korjaus | Helsinki | 5 milj. €

Vuonna 2013 valmistunut Kauppakeskus Kaari sai elokuun lopussa 2017 uuden sis...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje