Rakennusalan trendit Q2

Päivämäärä: 20.4.2018

Julkaisimme 19.4. 2018 ensimmäistä kertaa koosteen kuluvan vuosineljänneksen aikana alkavista hankkeista. Uusi raporttimme kertoo sekä maakuntakohtaiset ennusteet projektirakentamisen euromääräisestä kehityksestä että tiedon suurimmista alueellisista hankkeista. Lisäksi mukana ovat ennusteet rakennustyypeittäin ja urakkamuotojen perusteella. Vastaavaa raporttia ei ole aikaisemmin Suomessa tehty.

Rakennusalan trendit -raportissa on myös listattuna euromääräisen arvon mukaan mitattuna viisi suurinta rakennusprojekteihin osallistuvaa rakennuttajaa, rakennuttajakonsulttia, arkkitehtia, rakennesuunnittelijaa, LVI-suunnittelijaa, sähkösuunnittelijaa, rakennusurakoitsijaa, LVI urakoitsijaa ja sähköurakoitsijaa.

Raporttimme on sinulle helppo tapa seurata alkavien hankkeiden volyymiä omalla lähialueellasi.  Rakennusalan trendit Q3 julkaistaan kesälomakauden jälkeen ja päivitämme siinä loppuvuoden ennusteen.

Lataa raportti ilmaiseksi ja tutustu sisältöön >>
 

Raportissa mainittujen hankkeiden yksityiskohtaiset tiedot löytyvät FaktaNet Live -palvelusta, josta saat käyttöösi yli 15 000 hankkeen tiedot.

Kokeile Suomen suurinta hanketietokantaa ja pääset käsiksi kaikkiin julkisiin tarjouskilpailuihin sekä yksityisten rakennuttajien rakennushankkeisiin. Seuraa kaikkia yrityksesi kannalta tärkeitä suunnitteilla olevia rakennushankkeita.

Tilaa ilmainen demo jo tänään! >>

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän