Kasveilla ilmettä ja korkeutta

Päivämäärä: 24.3.2016

Kasveilla ilmettä ja korkeutta

Vihersisustusratkaisuja tarjoava InnoGreen ja Kauppakeskus Sello rakensivat helmikuussa 12-metrisen vihertornin keskelle kauppakeskusta. Vihertorni ei ole vain somiste, vaan osa Sellon olemusta ja ilmettä.

”Vihertorni tekee Sellosta entistä viihtyisämmän paikan ostoksille ja näyttää meille tärkeitä ympäristöön ja kestävään kehitykseen liittyviä arvojamme. Torni on katseenvangitsija ja kauppakeskuksen olemuksen elävöittäjä.”, kertoo Sellon kauppakeskusjohtaja Marjo Kankaanranta.

Kasviseiniä ja -torneja nähdään jo paljon Euroopassa, mutta Suomessa ne ovat vielä harvassa. InnoGreen SACK –kasvatuspusseihin istutetut tornin 900 kasvia pysyvät vihreinä uniikin kastelujärjestelmän ansiosta. Suunnittelun ja toteutuksen lisäksi InnoGreen huoltaa ja vaihtaa kausikasvit, kuten narsissit, paikoilleen.

”Olemme kehittäneet markkinoiden monipuolisimmat kasviseinät, jotka taipuvat moneksi. Vaikka seinä olisi paikallaan vuosia, se voi aina yllättää katsojan.”, kertoo InnoGreenin toimitusjohtaja Oula Harjula.

Referenssihankkeet Innogreen

Neptun

Neptun

Uudisrakennus | Helsinki | Yli 10 milj. EUR

Neljän toimistorakennuksen kokonaisuus Hakamäentien ja Mannerheimintien kul...

Stadin ammattiopisto, Merihaka

Stadin ammattiopisto, Merihaka

Helsinki

Helsingin Merihakaan avattiin alkuvuodesta 2015 Stadin ammattiopiston uusi to...

ABB Pitäjänmäki

ABB Pitäjänmäki

Helsinki

Helsingin Pitäjänmäestä kolmasosan valloittanut ABB modernisoi toimistotiloja...

RAKENNUSALAN TUOTEUUTUUDET SUORAAN SÄHKÖPOSTIISI

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän