InnoGreenin yrittäjäkolmikko palkittiin

Päivämäärä: 24.9.2018

Helsingin Yrittäjät antaa vuosittain tunnustusta lahjakkaille nuorille yrittäjille jakamalla Vuoden helsinkiläisen nuori yrittäjä -palkinnon. Tänä vuonna tuomariston valintaan vaikutti, että InnoGreen on kasvanut rohkeasti, mutta hallitusti, ja vie suomalaista viherosaamista myös kansainvälisille markkinoille. Asiantuntijaraati kiinnitti myös huomiota siihen, että yrityksen intohimo omaan tekemiseen, yritystoimintaan ja luontoon näkyy yrityksen määrätietoisessa tuotteiden ja palvelujen kehittämisessä. Palkinnon vastaanotti InnoGreenin yrittäjäkolmikko, viheralan asiantuntijat Mikko Sonninen, Jaakko Pesonen ja Oula Harjula.

“Koko InnoGreenin tiimi on erittäin innoissaan tästä palkinnosta. Haluamme luoda uutta sekä vihersisustuksen että puutarhasuunnittelun saralla ja pyrimme jatkuvasti kehittämään tuotteitamme ja tarjoamaan asiakkaillemme luovia, ympäristöystävällisiä vihersisustusratkaisuja ja tuotteita sekä ensiluokkaista palvelua”, sanoo InnoGreenin toimitusjohtaja Oula Harjula.

Green House Effect Oy, tunnetummin InnoGreen, on vihersisustuspalveluja tarjoava yritys, jonka päätuotteita ovat räätälöidyt kasviseinät. 

Referenssihankkeet Innogreen

Neptun

Neptun

Uudisrakennus | Helsinki | Yli 10 milj. EUR

Neljän toimistorakennuksen kokonaisuus Hakamäentien ja Mannerheimintien kul...

Stadin ammattiopisto, Merihaka

Stadin ammattiopisto, Merihaka

Helsinki

Helsingin Merihakaan avattiin alkuvuodesta 2015 Stadin ammattiopiston uusi to...

ABB Pitäjänmäki

ABB Pitäjänmäki

Helsinki

Helsingin Pitäjänmäestä kolmasosan valloittanut ABB modernisoi toimistotiloja...

RAKENNUSALAN TUOTEUUTUUDET SUORAAN SÄHKÖPOSTIISI

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän