Viisi luetuinta uutista huhtikuussa 2018

Päivämäärä: 5.6.2018

Missasitko viisi suosituinta uutista RakennusFakta.fi:ssä huhtikuussa 2018?  Sinulla on nyt mahdollisuus lukea ne uudelleen.

Huhtikuussa RakennusFakta.fissä on ollut monia mielenkiintoisia uutisia rakennusalalle. 

Tässä alla viisi luetuinta.

1. Buildcare - Uutuus! Kestävä vedeneriste ulkopinnoille

Uusi elastinen ElaProof-pinnoite luo erittäin kestävän, elastisen, vesitiiviin, mutta hengittävän kerroksen kaikenlaisille rakennuspinnoille. Pinnoite tarjoaa ratkaisun vaativimpiin vesi- ja kosteuseristyksen ongelmiin sekä rakenteiden rapautumisen ja korroosion pysäyttämiseen


2. Kingspan - Palomäärykset ovat muuttuneet 2018

Kingspan on omistautunut kehittämään rakennusmateriaaleja joissa tuotteen energiatehokuus ja elinkaari ovat huippuluokkaa. Tuotteidemme huippuluokan palo-ominaisuudet on todettu lukuisissa testeissä sekä myös oikeissa palotilanteissa.


3. Paalupiste - Ruuvipaaluilla perustukset kaiken kokoisille aidoille – nopeasti ja ympäristöä turmelematta

Ruuvipaalut soveltuvat kaikenkokoisten aitojen perustukseksi niin kotipihoille kuin infra-rakentamiseenkin. Kun ruuvipaalun laippaosa asennetaan routarajan alapuolelle, ei routa liikuta ruuvipaalua, ja aidat pysyvät suorina vuodesta toiseen. 


4. Schönox - Kestävä laatoitus terassille ja parvekkeelle

Jokaisen terassin ja parvekkeen rakentaminen vaatii huolellista suunnittelua ja ensisijaisen laadukkaita tuotteita toteutukseen. Käyttämällä SCHÖNOX BALTERRA® -järjestelmää saat osaamisen ja täydellisesti yhteen toimivat tuotteet yhdestä paikasta.


5. Mapei - Ultratop Loft : saumaton – toimiva – persoonallinen

Ultratop Loft on sementtipohjainen tuote – mikrosementti – sen koostumus, levitettävän kerroksen ohuus ja mahdollisuus levittää tuotetta myös pystysuorille pinnoille, yhdistellä siihen eri värejä tarjoavat loputtomat mahdollisuudet luoda yksilöllisiä ja ainutlaatuisia pintoja. Ultratop Loft sävytetään halutun väriseksi käyttämällä Ultratop Color Paste väripigmenttiä, jolloin on mahdollista luoda lähes rajaton määrä eri sävyjä.

RakennusFakta.fi uutiskirje koostuu rakennusalan uutisista. Tilaa uutiskirje itsellesi niin saat tietoa rakennusalan jännittävistä uutuuksista suoraan sähköpostiisi.

Haluatko omat tuoteuutisesi mukaan uutiskirjeeseen? Jätä meille yhteydenottopyyntö niin soitamme sinulle!

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän