Tutustu uutuuksiimme HABITARE 2022 messuosastollamme

Päivämäärä: 6.9.2022

Tervetuloa tapaamaan INR:n henkilökuntaa, hakemaan inspiraatiota viimeisimmistä kylpyhuoneinnovaatioista ja keskustelemaan kylpyhuoneista kanssamme Habitare-messuilla osastollemme 7d108.Tänä syksynä lanseeraamme upeita uutuuksia valikoimaamme, joista parhaat palat pääsemme esittelemään messuosastollamme. Voit tutustua muun muassa täysin uuteen EDGE-suihkusarjaamme ja AIR-kalusteuutuuteen sekä kokea uudet, täysin yhteensopivat kylpyhuoneen metallit UNLEASHED-konseptissa. 

Uuden suihkusarjan ikoninen design on luotu ilman kompromisseja

EDGE-suihkuseinäsarjan hienostuneet kehykset ja yksityiskohdat tekevät vaikutuksen niin tekniikasta kuin muotoilusta kiinnostuneisiin. Suihkumekanismi, jonka tarkkuus on vailla vertaa, on piilotettu katseilta nerokkaalla tavalla, jolloin suihkuseinä säilyttää kapean muotoilunsa. Tyylikkäissä EDGE-suihkuseinissä yhdistyy esteettisyys, toiminnallisuus ja tekniikka.

Perinteiset käsityötaidot modernissa muodossa

AIR-allaskalusteissa yhdistyvät smoolantilainen kalusteperinne ja nykyajan vaatimukset runsaasta säilytystilasta, pitkästä käyttöiästä ja älykkäistä lisävarusteista, joista esimerkkinä liiketunnistimella ohjattu led-valaistus. AIR-kalusteiden mittasuhteet ovat täydellisessä tasapainossa, minkä vuoksi se on itsestään selvä valinta niille, jotka etsivät parasta sekä muotoilussa että laadussa.

’Match made in heaven’ – kylpyhuoneen metalleissa

On todella epätodennäköistä saavuttaa kylpyhuoneessa yhtenäinen ilme, jos kylpyhuonekalusteet, hanat ja pyyhekuivaimet tulevat eri tuotemerkeiltä, sillä usein metalliosien viimeistely ei ole sama. Jos et halua tehdä kompromisseja, on meillä siihen ratkaisu. Unleashed luo edellytykset yhtenäisen ilmeen luomiseen kylpyhuoneessa värien ja metallien avulla. Unleashed-tuotteiden avulla voit valita suihkuseinän helat, kattosuihkun, pyyhekuivaimen, pesuallashanan ja pohjaventtiilin samassa värissä. Jäljelle jää vain kysymys, minkä pintaviimeistelyn valitset: Brushed Stainless, Brushed Brass vai Brushed Bronze? Päästä luovuutesi valloilleen ja luo oma ikoninen kylpyhuone!

 Tutustu uutuuksiimme syksyn INR-kuvastossa.

Referenssihankkeet INR

Portus Helsingin Verkkosaarenranta

Portus Helsingin Verkkosaarenranta

Uudisrakennus | Helsinki | Ei tiedossa

Portus on Helsingin Verkkosaarenrantaan, osin meren päälle rakennettu, arkk...

Impivaaran uimahallin laajennus ja peruskorjaus

Impivaaran uimahallin laajennus ja peruskorjaus

Korjaus | Turku | 25,60 milj €

Valmistuessaan se edusti pohjoismaiden huippua. 35 vuodessa uimahalli oli tul...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän